ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Σεμινάριο: Ομοιότητες & διαφορές σύστασης εταιρείας μέσω ΥΜΣ και e-ΥΜΣ

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για όλη τη διαδικασία που αφορά τη σύσταση μια εταιρείας μέσω Υπηρεσίας Μίας Στάσης αλλά και τα όσα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που ενδιαφέρονται να συστήσουν μια εταιρεία.

O Σύνδεσμος ΑΕ και ΕΠΕ διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ομοιότητες και διαφορές σύστασης εταιρείας μέσω ΥΜΣ και μέσω e-ΥΜΣ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Μαρτίου από τις 4 έως τις 8 μ.μ. Στην οδό Πανεπιστημίου 16 & Αμερικής (εντός στοάς, 2ος όροφος).  

Εισηγήτριες τoυ σεμιναρίου θα είναι η κα Ελένη Αθανασάκη, Επιστημονικός Συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή_Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και η κα.Ιωάννα Αναστασοπούλου, ΔΝ, Δικηγόρος, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΕ&ΕΠΕ/PPT LEGAL. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για όλη τη διαδικασία που αφορά τη σύσταση μια εταιρείας μέσω Υπηρεσίας Μίας Στάσης αλλά και τα όσα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που ενδιαφέρονται να συστήσουν μια εταιρεία. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος e-YMΣ και να αναλυθούν οι ομοιότητες και οι διαφορές πληροφοριακών συστημάτων ΥΜΣ και e-YMΣ.
 
Υπάρχει και δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης (ταυτόχρονη και ετεροχρονισμένη).
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Εύη Τέκου, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10πμ – 6μμ
210 3620274
etekou@sae-epe.gr
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κινητοποίηση μικρομεσαίων στο Σύνταγμα στις 9 Δεκεμβρίου

Κινητοποίηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις 9 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου, λόγω αυξημένου κόστους, μειωμένης κατανάλωσης και οικονομικών προβλημάτων, με έμφαση στο ενεργειακό και τη χρηματοδότηση.
Γιώργος Αυτιάς Ευρωκοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Αίτημα για λιγότερα βάρη και χρηματοδότηση

Η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για μείωση του κόστους συμμόρφωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έφτασε στο Ευρωκοινοβούλιο μέσω ερώτησης του Γ. Αυτιά, ζητώντας λιγότερο διοικητικό βάρος και καλύτερη χρηματοδότηση.
Νίκος Παπαθανάσης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπαθανάσης: Ενίσχυση χρηματοδότησης ΜμΕ από InvestEU και Ταμείο Ανάκαμψης

Παρουσιάστηκε η νέα φάση στήριξης ΜμΕ μέσω InvestEU και ΤΑΑ, με επιπλέον 400 εκατ. ευρώ για χρηματοδοτήσεις έως 5 δισ. ευρώ. Το πρόγραμμα, με τη στήριξη EIF και ΕΤΕπ, στοχεύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ανταγωνιστικότητα.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλλειψη ρευστότητας για 9 στους 10 βιοτέχνες Θεσσαλονίκης

Το 89% των βιοτεχνών Θεσσαλονίκης δηλώνει οριακή ή ανεπαρκή ρευστότητα, με τα διαθέσιμα κεφάλαια να αρκούν έως τρεις μήνες για το 73%. Το 37% αποφεύγει τραπεζικό δανεισμό, κυρίως λόγω κόστους ή φόβου απόρριψης.
Χάρης Δούκας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΒΕΑ με θέμα ενεργειακό κόστος και δημοτικά τέλη

Η συνάντηση του προέδρου του ΒΕΑ με τον δήμαρχο Αθηναίων επικεντρώθηκε στο υψηλό ενεργειακό κόστος, τα οικονομικά προβλήματα ΜμΕ και δημοτικών τελών, με έμφαση στη δίκαιη ρύθμισή τους και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Βασίλης Κουτεντάκης, Chief Retail Banking της Πειραιώς και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κουτεντάκης: Κλειδί οι ΜμΕ για την ανάπτυξη της οικονομίας

Ο Βασίλης Κουτεντάκης της Πειραιώς τόνισε ότι η αναπτυξιακή δυναμική της Ελλάδας εξαρτάται από την επανεπένδυση σε ΜμΕ, νοικοκυριά και τον πολίτη, και υπογράμμισε την ανάγκη στροφής της οικονομίας σε καινοτομία, εξωστρέφεια και τεχνολογία.