ΓΔ: 1423.56 1.17% Τζίρος: 74.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Σεμινάριο: Ομοιότητες & διαφορές σύστασης εταιρείας μέσω ΥΜΣ και e-ΥΜΣ

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για όλη τη διαδικασία που αφορά τη σύσταση μια εταιρείας μέσω Υπηρεσίας Μίας Στάσης αλλά και τα όσα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που ενδιαφέρονται να συστήσουν μια εταιρεία.

O Σύνδεσμος ΑΕ και ΕΠΕ διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ομοιότητες και διαφορές σύστασης εταιρείας μέσω ΥΜΣ και μέσω e-ΥΜΣ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Μαρτίου από τις 4 έως τις 8 μ.μ. Στην οδό Πανεπιστημίου 16 & Αμερικής (εντός στοάς, 2ος όροφος).  

Εισηγήτριες τoυ σεμιναρίου θα είναι η κα Ελένη Αθανασάκη, Επιστημονικός Συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή_Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων και η κα.Ιωάννα Αναστασοπούλου, ΔΝ, Δικηγόρος, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΕ&ΕΠΕ/PPT LEGAL. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για όλη τη διαδικασία που αφορά τη σύσταση μια εταιρείας μέσω Υπηρεσίας Μίας Στάσης αλλά και τα όσα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που ενδιαφέρονται να συστήσουν μια εταιρεία. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος e-YMΣ και να αναλυθούν οι ομοιότητες και οι διαφορές πληροφοριακών συστημάτων ΥΜΣ και e-YMΣ.
 
Υπάρχει και δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης (ταυτόχρονη και ετεροχρονισμένη).
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Εύη Τέκου, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10πμ – 6μμ
210 3620274
[email protected]
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης, στην οποία περιλαμβάνεται πρόταση επιχειρηματικού σχεδίου.
Cosmote, katastima, wrario
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν σεμινάρια για ΜμΕ και ελεύθερους επαγγελματίες από την Cosmote

Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν όχι μόνο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αλλά κυρίως να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία.
Χειροτεχνια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλαπλά τα οφέλη στην οικονομία από την ανάπτυξη της χειροτεχνίας

Ολοκληρώθηκαν σήμερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι δράσεις των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας που ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου και καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από το 2002.