ΓΔ: 2101.57 1.78% Τζίρος: 338.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό αστυνομίας
Φώτο: Shutterstock

Ελεύθερος μετά την κατάθεσή του ο οδηγός που σκότωσε 25χρονο στη Γλυφάδα

Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette», τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Νεκρός 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ, δικογραφία σε 53χρονο

Ένας 15χρονος μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρόδου το βράδυ της Κυριακής, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα. Σε βάρος του 53χρονου ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο μαθητής έλαβε τις πρώτες βοήθειες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή στην Καρδίτσα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών και ιατροδικαστή για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή, που βρέθηκε νεκρός με τραύματα στην είσοδο σπιτιού στις Καμινάδες Καρδίτσας. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για γκράφιτι σε σχολείο

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, 14 και 15 ετών, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αφού προκάλεσαν φθορές με σπρέι σε τοίχους σχολείου. Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στο τμήμα για δικογραφία.