ΓΔ: 2650.34 -1.01% Τζίρος: 67.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:37:37
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης το βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων

Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.

Σεξουαλική κακοποίηση έχει υποστεί το βρέφος 11 μηνών από την Συρία, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό χτες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη, ο οποίος διενήργησε σήμερα την νεκροτομή.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Για τα αποτελέσματα της νεκροτομής ενημερώθηκε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση και αναμένεται η επίσημη έκθεση. Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι το βρέφος μεταφέρθηκε χτες το πρωί στο νοσοκομείο από τον πατέρα του. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Από προχτές φιλοξενείτο στο σπίτι και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αμέσως μετά την διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο και έχει ληφθεί και από τους δύο γενετικό υλικό για DNA. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 39χρονου στη Θεσσαλονίκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 39χρονος μετά από καταγγελία 32χρονης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με άσεμνες εκφράσεις στο κέντρο της πόλης. Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελική Αρχή.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων για ληστείες πεζών στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 14-17 ετών, συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ληστείες σε βάρος πεζών. Κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα και κινητό από 42χρονο με απειλή βίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς από σύγκρουση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τρεις νεκροί σε τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν δύο μηχανές συγκρούστηκαν και έπεσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Νεκροί είναι ένας 51χρονος, μία 27χρονη και μία άγνωστης ταυτότητας γυναίκα.
Όχημα της αστυνομίας Νέας Υόρκης
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκοτώνουν 49χρονη μετά από θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι

Μια 49χρονη ψυχικά ασθενής μαχαίρωσε δύο αγνώστους στην Times Square, σκοτώνοντας μια νεαρή γυναίκα, προτού πέσει νεκρή από πυρά αστυνομικών. Τα θύματα δέχθηκαν χτυπήματα στην κοιλιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Αστυνομία ΗΠΑ, περιστατικό
ΔΙΕΘΝΗ

Αστυνομικός στις ΗΠΑ πυροβόλησε γυναίκα που μαχαίρωσε δύο άτομα στη Νέα Υόρκη

Αστυνομικός στη Times Square της Νέας Υόρκης πυροβόλησε γυναίκα που φέρεται να τραυμάτισε δύο άτομα με μαχαίρι. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ κίνητρα παραμένουν άγνωστα. Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.
Κατεστραμμένο εργοστάσιο έκρηξη
ΔΙΕΘΝΗ

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Ινδία με 11 νεκρούς

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στη βόρεια Ινδία προκάλεσε τον θάνατο 11 ανθρώπων, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά ηλικίας 4-13 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα περισσότερα θύματα διέμεναν σε γειτονικά κτίρια που κατέρρευσαν.