ΓΔ: 1481.53 1.17% Τζίρος: 57.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:53:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Επιχείρηση απεγκλωβισμού περίπου 90 επιβατών του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα

Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να επιχειρήσουν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την απομάκρυνση χωμάτων και πετρών που έχουν κατολισθήσει. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό περίπου 90 επιβατών συρμού του Οδοντωτού σιδηρόδρομου Διακοπτού - Καλαβρύτων, που ακινητοποιήθηκε, λόγω κατολισθήσεων, κοντά στην περιοχή, Νιάματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να επιχειρήσουν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την απομάκρυνση χωμάτων και πετρών που έχουν κατολισθήσει. 

Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορείο από τον σταθμό Νιάματα διότι λόγω της κατολίσθησης δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το δρομολόγιο.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ώστε να παράσχουν βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ οι επιβάτες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεγκτικό Συνέδριο: Ακυρώθηκε το πρόστιμο στην ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717

Ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η «ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.» υποστήριξε ότι δεν υπέπεσε σε καμία παράβαση, συνεπώς δεν στοιχειοθετείται η αποδιδόμενη παρατυπία και κατ' ακολουθίαν κακώς εκδόθηκε η απόφαση δημοσιονομικής διόρθωσης και ανάκτησης.
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με εγγύηση οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717

Απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι καταβάλλοντας 500.000 και 600.000 ευρώ αντίστοιχα. Μέχρι το τέλος Απριλίου θα συνεχιστεί η διαδικασία των απολογιών για τους 23 κατηγορούμενους.
businessdaily-Poreia-Tempi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημείο για τα θύματα των Τεμπών προανήγγειλε ο Χάρης Δούκας

Αφορμή στάθηκε το σβήσιμο των ονομάτων από συνεργείο του δήμου χτες στην πλατεία Συντάγματος, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση στους πολίτες, η οποία εκφράστηκε με μαζικό τρόπο και στα social media.