ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:49:27
Αστυνομικός σε μοτοσικλέτα
Έλληνας αστυνομικός σε κίνηση με μοτοσυκλέτα σε αστική περιοχή.

Ανατίναξαν δύο ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4:00, προκλήθηκαν ζημιές στα ΑΤΜ και στο εσωτερικό της τράπεζας, ενώ οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα μηχανήματα και φαίνεται να διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ισχυρή έκρηξη σε δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) υποκαταστήματος τράπεζας στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα. 

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 4:00, προκλήθηκαν ζημιές τόσο στα ΑΤΜ όσο και στο εσωτερικό της τράπεζας, ενώ οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα μηχανήματα και φαίνεται να διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της έκρηξης είναι ότι γκρεμίστηκε μέρος του τοίχου, απ' όπου οι δράστες φαίνεται να «τρύπωσαν» στο χώρο της τράπεζας, αρπάζοντας τα χαρτονομίσματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα στα ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν αστυνομικοί, οι δράστες φαίνεται να χρησιμοποίησαν εκρηκτική ύλη. Τις έρευνες για την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη 46χρονου καταζητούμενου με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία

Στη Βούλα συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με παράνομα κέρδη άνω των 17 εκατ. δηναρίων. Τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαγωγές σε αστυνομικούς ελέγχους περιμετρικά του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα

Η Αστυνομία πραγματοποίησε προληπτικούς ελέγχους γύρω από το Πολυτεχνείο, προχωρώντας σε προσαγωγές, ενώ ένας νεαρός συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή του σφυρί και ναρκωτικές ουσίες.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Νιγηρία: 25 μαθήτριες απήχθησαν από ένοπλους σε οικοτροφείο θηλέων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε οικοτροφείο θηλέων στην Κέμπι της Νιγηρίας, σκότωσαν έναν υπάλληλο και απήγαγαν 25 μαθήτριες, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δράστες μπήκαν στο σχολείο οπλισμένοι γύρω στη 1 το πρωί.