ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό αστυνομίας
Φώτο: Shutterstock

Γιάφκα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» και της ομάδας του στα Σεπόλια

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από πληροφορίες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των πλαστών ταυτοτήτων, των συλληφθέντων στην Αγία Παρασκευή, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη.

Ένα ακόμα κρησφύγετο της ομάδας του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» Γιάννη Μιχαηλίδη εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία χθες το βράδυ στην οδό Οιδίποδος 35 στα Σεπόλια. Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από πληροφορίες που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των πλαστών ταυτοτήτων, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, το διαμέρισμα ενοικίαζε από τον περασμένο Οκτώβριο η κ. Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και πιθανότατα έμενε εκεί, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου. Μέχρι και αυτή την ώρα το διαμέρισμα ερευνάται από την Εγκληματολογική και την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Όπως έγινε γνωστό, έχουν βρεθεί 2 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, ένα λάπτοπ, πολλά κλειδιά και ένας φορητός ασύρματος. Η έρευνα συνεχίζεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα αστυνομικός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο ατόμων για ληστεία και απόπειρα στη Θεσσαλονίκη

Δύο πρόσφατα περιστατικά ληστείας σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με άμεσες συλλήψεις υπόπτων από την αστυνομία, καθώς οι δράστες άσκησαν βία για να κλέψουν κινητό, τσάντα και αλυσίδα από περαστικούς.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη τριών διακινητών παράτυπων μεταναστών

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν στον Έβρο, καθώς προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 12 μη νόμιμους μετανάστες, σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις της αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με τη συνδρομή της Frontex.
Τοπίο του Λονδίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σύγκρουση πλωτού στη γέφυρα Γουεστμίνστερ

Πέντε Βρετανοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν πλωτό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συγκρούστηκε με τη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ. Ορισμένοι έπεσαν στο νερό αλλά διασώθηκαν άμεσα. Νοσηλεύονται και αναμένεται ενημέρωση για την κατάστασή τους.