ΓΔ: 2496.69 1.65% Τζίρος: 68.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:26:36
Bd Image

ΞΥΛΠ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%

Γνωστοποίηση Σημαντικών Μεταβολών σε Δικαιώματα Ψήφου, σύμφωνα με το Ν.3556/2007

Η «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ - ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007, κατόπιν σχετικών των γνωστοποιήσεων που έλαβε στις 23.07.2026, από την κα. Σοφία Παππά, τον κ. Νικόλαο Θεοδωρίδη, την εταιρεία «Cincino Limited» και τον κ. Αλέξανδρο Παππά, ότι την 20.07.2026 - ημερομηνία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των 19.171.342 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών τη Εταιρείας που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας (η «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου») - επήλθαν οι ακόλουθες μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου της:

1. Λόγω της μη συμμετοχής της κας. Σοφίας Παππά στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, το ποσοστό που αντιστοιχεί στις 23.114.810 κοινές μετοχές της Εταιρείας που κατέχει επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας μειώθηκε σε 35,79%. Σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση η κα. Σοφία Παππά κατείχε 18.399.352 κοινές μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό το 52,59% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

2. Λόγω της μη συμμετοχής του κ. Νικόλαου Θεοδωρίδη στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, το ποσοστό που αντιστοιχεί στις 6.251.633 κοινές μετοχές της Εταιρείας που κατέχει επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας μειώθηκε σε 9,68%. Σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση, ο κ. Νικόλαος Θεοδωρίδης κατείχε 4.626.448 κοινές μετοχές και δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 13,54% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

3. Η εταιρεία με την επωνυμία «Cincino Limited» απέκτησε 16.000.000 κοινές μετοχές της Εταιρείας, μετά δικαιώματος ψήφου, στο πλαίσιο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 24,77% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πριν από την απόκτηση των παραπάνω μετοχών, η Cincino Limited δεν κατείχε κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Εταιρείας. Ο κ. Αλέξανδρος Παππάς είναι ο μοναδικός μέτοχος της Cincino Limited.

4. Ο κ. Αλέξανδρος Παππάς, μέσω της εταιρείας με την επωνυμία «Cincino Limited» κατέχει έμμεσα 16.000.000 κοινές μετοχές της Εταιρείας, μετά δικαιώματος ψήφου και ελέγχει ποσοστό 24,77% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Πριν από την απόκτηση των παραπάνω μετοχών από την Cincino Limited, ο κ. Αλέξανδρος Παππάς δεν κατείχε κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Εταιρείας. 

Ελευσίνα, 24 Ιουλίου 2026.


Ανακοίνωση μεταβολής αριθμού μετοχών & δικαιωμάτων

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ