ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
businessdaily-Varvagiannis-Ouzo
Φωτο: Ποτοποιΐα Βαρβαγιάννη

Ούζο Βαρβαγιάννη: Επένδυση σε νέα γραμμή παραγωγής στο Πλωμάρι

Ο τζίρος της ελληνικής εταιρείας για το 2023 ήταν 5 εκατ. ευρώ, ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία. 

Στην κατασκευή νέου εργοστασίου παραγωγής αλκοολούχων ποτών στην έδρα της, στο Πλωμάρι της Λέσβου προχωρά η Ποτοποιία Βαρβαγιάννη μετά την ένταξη του επενδυτικού της προγράμματος στον Αναπτυξιακό Νόμο. 

Με την εν λόγω επένδυση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία στοχεύει στον διπλασιασμό της ικανότητας παραγωγής, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση εντός κι εκτός συνόρων, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτη την ποιότητά της.

Η επενδυτική αυτή δραστηριότητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, ενισχύοντας την καλή της θέση στον κλάδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τζίρος της εταιρείας για το 2023 ήταν 5 εκατ. ευρώ ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία. 

Με τη σύγχρονη υποδομή και την αυξημένη παραγωγική ικανότητα το Ούζο Βαρβαγιάννη, θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να επιδιώξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας τις τιμές του σε προσιτά επίπεδα χωρίς να έχει προβεί σε νέες ανατιμήσεις. 

Με δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον προσδοκώντας ότι η νέα μονάδα θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία και αειφορία της επιχείρησης, ενισχύοντας την τοπική και εγχώρια οικονομία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι φαγητών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βαρύ» για το πορτοφόλι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στα ύψη τα κρέατα

Αύξηση 3,6% έως 7,1% σε σχέση με το 2024, για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με αρνί και μοσχάρι να επιβαρύνουν περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό, και μεγάλες αποκλίσεις τιμών ανάλογα με το σημείο αγοράς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακριβό ρεύμα και κατεψυγμένο ψωμί απειλούν τους παραδοσιακούς φούρνους

Το ακριβό ρεύμα και η εξάπλωση του bake off πιέζουν τους παραδοσιακούς φούρνους, με πάνω από 800 να βάζουν λουκέτο από το 2019. Οι αρτοποιοί ζητούν σαφές θεσμικό πλαίσιο και προστασία της πραγματικής αρτοποιίας.
Επιτροπή Ανταγωνισμού κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στον αγροδιατροφικό τομέα

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ξεκινά χαρτογράφηση των συνθηκών ανταγωνισμού σε όλα τα στάδια της αλυσίδας τροφίμων, μετά από προηγούμενες έρευνες σε προϊόντα και παράγοντες του κλάδου, όπως γάλα, γιαούρτι και ζωοτροφές.
Εκδήλωση Ελληνών επιχειρηματιών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυναμική για ελληνικές εξαγωγές και συνεργασίες από την αποστολή στο Κάιρο

Η επιχειρηματική αποστολή στο Κάιρο ανέδειξε σημαντικές ευκαιρίες για ελληνικές εξαγωγές και επενδύσεις, με 180 B2B συναντήσεις και ισχυρό ενδιαφέρον σε τρόφιμα, φάρμακα, ενέργεια, τεχνολογία και κατασκευές.