ΓΔ: 2694.96 -1.16% Τζίρος: 326.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Eurobank

Eurobank: Κανένα ενδιαφέρον για εξαγορά της First Investment Bank

Διαψεύδει δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει εκφράσει πρόθεση να προχωρήσει στην εξαγορά της βουλγαρικής τράπεζας, η Eurobank.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού Τύπου που θέλουν να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της βουλγαρικής τράπεζας, First Investment Bank, προχωρά η Eurobank, μετά από επιστολή που έλαβε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ελληνικής τράπεζας: «Αναφορικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν ενδιαφέρον του Ομίλου Eurobank για την απόκτηση της Βουλγαρικής τράπεζας First Investment Bank AD («FIB»), η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία («Eurobank Holdings») δηλώνει ότι τα υπόψη δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται εν συνεχεία της σχετικής από 22.5.2024 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιάκωβος Γιαννακλής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιαννακλής (Eurobank): Η τραπεζική γίνεται διακριτικότερη και πιο παρούσα

Στη νέα εποχή των τραπεζικών υπηρεσιών, η χρηματοδότηση και οι πληρωμές ενσωματώνονται στην καθημερινότητα του πελάτη, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή επίσκεψη στην τράπεζα, σύμφωνα με τον Deputy CEO της Eurobank Ιάκωβο Γιαννακλή.
Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Roadshows τραπεζών: Τι θα ρωτήσουν τις διοικήσεις οι ξένοι επενδυτές

Στο μικροσκόπιο των ξένων επενδυτών μπαίνουν οι ελληνικές τράπεζες στα roadshows που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο. Κέρδη, πιστωτική επέκταση, deals αλλά και εκλογές κυριαρχούν αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο..
Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Εκλογές, πολιτικές ερωτήσεις στους τραπεζίτες και η «κόντρα» Optima – Credia

Η επιστροφή στο καθήκον, η μακρά προεκλογική περίοδος, γιατί οι τραπεζίτες ετοιμάζονται για πολιτικές ερωτήσεις, η «κόντρα» Credia - Optima στο ταμπλό του ΧΑ, διπλωματία του intsagram και οι ψηφιακές διακρίσεις της Eurobank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς οι επαναγορές μετοχών αυξάνουν την αξία για τους μετόχους των τραπεζών

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έχουν προχωρήσει σε προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών που αθροιστικά ξεπερνούν τα 11,1 δισ. ευρώ, ανταμείβοντας μαζί με τα μερίσματα τους μετόχους.