ΓΔ: 2160.8 4.16% Τζίρος: 472.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Κέκροψ: Διαψεύδει εξαγορά του ποσοστού της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από Intracom Properties

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Η εταιρεία Κέκροψ διαψεύδει με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών δημοσίευμα που αναφέρεται σε εξαγορά του ποσοστού συμμετοχής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την Intracom Properties.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία με την επωνυμία «Ξενοδοχειακαί –Τουριστικαί – Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.» κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRADEVELOPMENT και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 10.04.2024 ανυπόστατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας BANKS.COM.GR με τίτλο «Σενάρια επί σεναρίων Κέκροψ και Intracom Properties» όπου γίνεται αναφορά σε εξαγορά του ποσοστού συμμετοχής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την INTRACOM PROPERTIES.

Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Κόκκαλης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το νέο όχημα Κόκκαλη στο real estate και ο στόχος για ακίνητα 200 εκατ.

Μέσα στην επόμενη τριετία, έχει τεθεί στόχος να αυξηθεί στα 200 εκατ. η συνολική αξία των ακινήτων του ομίλου Intracom. Η Intracom Properties μπαίνει στο ΧΑ μέσω της Κλουκίνας Λάππας. Οι επόμενες κινήσεις για την Κέκροψ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Γιατί ο Γ. Περιστέρης επενδύει στο νερό, οι servicers και η μεγάλη υστέρηση

Η κυβερνητική αντίδραση στην ανάρτηση Πολάκη για τους servicers, τι ακούγεται για τα επενδυτικά κίνητρα του Γ. Περιστέρη στην ΕΥΔΑΠ, το βαρύ κλίμα προβληματίζει την Τρ. Πειραιώς και το Ρωσο - Αμερικανικό μπρα ντε φερ για το κέντρο logistics στη Θεσσαλονίκη.
Άμυνα Καινοτομία
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metlen και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το νέο power game της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας

Metlen και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ενισχύουν τη θέση τους στην ελληνική αμυντική βιομηχανία μέσω ΣΕΚΠΥ και Ατζέντας 2030, διεκδικώντας ρόλο στα εξοπλιστικά 30 δισ. ευρώ. Ποιές άλλες εταιρείες μπήκαν στο ΔΣ του ΣΕΚΠΥ.
Μετοχές, Χρηματιστήριο
ΑΓΟΡΕΣ

Γιατί επιλέγει ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, Τρ. Κύπρου, ΤΙΤΑΝ και Jumbo η Alpha Finance-AXIA

Οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, Τρ. Κύπρου, ΤΙΤΑΝ και Jumbo αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές της Alpha Finance-AXIA για το 2026, καθώς διαβλέπει ισχυρή κερδοφορία, διανομές και σημαντικά περιθώρια ανόδου. Ποιες ειναι οι τιμές στόχοι.