ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κατάστημα CrediaBank πρόσοψη
Φωτο: Credia Bank

CrediaBank: Πρόσβαση σε πάνω από 2.500 ΑΤΜ χωρίς προμήθεια

Η CrediaBank, σε συνεργασία με την Euronet, δίνει στους πελάτες της πρόσβαση σε περισσότερα από 2.500 ΑΤΜ πανελλαδικά, χωρίς προμήθεια για αναλήψεις και ερώτηση υπολοίπου.

Η CrediaBank, σε συνεργασία με την Euronet, προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο πρόσβασης σε ΑΤΜs πανελλαδικά σήμερα, σε περισσότερα από 2.500 σημεία, χωρίς χρέωση προμήθειας στους πελάτες της για συγκεκριμένες συναλλαγές.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η CrediaBank, η τράπεζα που δεν φοβάται να αλλάξει τα δεδομένα και η Euronet, παγκόσμιος ηγέτης στην διαχείριση ΑΤΜs, στις υπηρεσίες έκδοσης και αποδοχής καρτών καθώς και στην επεξεργασία πληρωμών, προσφέρουν τη δυνατότητα της πρόσβασης σε ΑΤΜ ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη παντού, ακόμα και σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας που δεν υπάρχουν τραπεζικά καταστήματα, με δυνατότητα απεριόριστων συναλλαγών αναλήψεων* και ερώτησης υπολοίπου με μηδενική χρέωση για τους πελάτες της CrediaBank σε 141 ATMs της Τράπεζας (80 εντός καταστημάτων και 61 εκτός καταστημάτων) και περισσότερα από 2.500 ATM Euronet σε όλη την Ελλάδα.

Η χρήση των υπηρεσιών υπόκειται στους όρους συναλλαγών της Τράπεζας και στο ισχύον τιμολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες στο crediabank.com.

*σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα όρια και το κανονιστικό πλαίσιο

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Optima, Credia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κέρδη 127,3 εκατ. ευρώ και δάνεια 4 δισ. από CrediaBank και Optima bank

Δυναμικά στο παιχνίδι των χορηγήσεων έχει μπει ο πέμπτος τραπεζικός πυλώνας, με CrediaBank και Optima bank να διεκδικούν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας με χορηγήσεις 4 δισ. και κέρδη 127,3 εκατ. ευρώ.
Ελένη Βρεττού
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι τέσσερις προτεραιότητες της CrediaBank για το δεύτερο εξάμηνο του 2026

Βασικοί στόχοι για το δεύτερο μισό του έτους ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ενσωμάτωση των νέων assets που έφεραν οι εξαγορές και οι συνεργασίες, ενώ τα παράθυρο για νέες κινήσεις επέκτασης παραμένει ανοικτό.
Ελένη Βρεττού
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CrediaBank: Εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΤΕπ για την Ασφάλεια και Άμυνα

Η ΕΤΕπ και η CrediaBank υπέγραψαν συμφωνία 100 εκατ. ευρώ για στήριξη ΜμΕ και midcaps, εστιάζοντας σε ασφάλεια και άμυνα. Η πρωτοβουλία εκτιμάται ότι θα κινητοποιήσει ως 200 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην ελληνική οικονομία.