ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Η ομάδα της nrg

Κορυφαία διάκριση για την nrg με Gold βραβείο στα Effie Awards 2024

Τα Effie Awards, η κορυφαία διάκριση στον χώρο του marketing και της επικοινωνίας, αποτελούν τη μοναδική διεθνή αναγνώριση για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας.

Η nrg απέσπασε το ανώτατο βραβείο Gold Effie στην κατηγορία της Ενέργειας στα Effie Awards Hellas 2024, για την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής της καμπάνιας "Η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg". Η καμπάνια αυτή, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame, ξεχώρισε για την καινοτομία, την αυθεντικότητα και την ικανότητά της να συνδεθεί συναισθηματικά με το κοινό.

Τα Effie Awards, η κορυφαία διάκριση στον χώρο του marketing και της επικοινωνίας, αποτελούν τη μοναδική διεθνή αναγνώριση για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας. Αυτή η βράβευση, λοιπόν, αναδεικνύει τη δέσμευση της nrg να δημιουργεί καμπάνιες που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα με τα εμπορικά αποτελέσματα, ενδυναμώνοντας τη θέση της στην ανταγωνιστική αγορά της ενέργειας.

Η καμπάνια "Η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg" αξιοποίησε την ιδέα της Ελληνίδας μητέρας ως τον καλύτερο διαφημιστή, προσφέροντας ένα μήνυμα που ήταν απλό και αυθεντικό. Μέσα από το χιούμορ και τη ζεστασιά, η καμπάνια κατόρθωσε να επικοινωνήσει την υπεροχή και την αξιοπιστία της nrg, κάνοντας τη διαφορά σε μια αγορά με απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν ενημέρωση σε ένα πολύπλοκο τοπίο.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς της ομάδας marketing της nrg, που με το πάθος και τη δημιουργικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει. Παράλληλα, η σπουδαία αυτή αναγνώριση αποτελεί για την nrg μια επιβεβαίωση ότι η φαντασία και η αυθεντικότητα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, μετατρέποντας τις ιδέες σε εμπειρίες που αγγίζουν το κοινό με ουσιαστικό τρόπο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Saudi Aramco-Petrelaio
ΔΙΕΘΝΗ

Ζημιές σε κτίριο της Aramco στο Ριάντ μετά από απόπειρα επίθεσης

Ζημιές υπέστη το διοικητικό κτίριο της Saudi Aramco στο Ριάντ από πτώση συντριμμιών μετά από απόπειρα επίθεσης. Δεν αναφέρθηκαν θύματα, ενώ το υπουργείο Ενέργειας έκανε λόγο για περιορισμένες ζημιές.
Θανάσης Κοντογεώργης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανονικά εξελίσσεται το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης

Ο υφυπουργός Θ. Κοντογεώργης δήλωσε ότι η διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου προχωρά κανονικά, οι άδειες έχουν δοθεί νόμιμα και η Ελλάδα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις τουρκικές αντιδράσεις, διατηρώντας πλήρη ετοιμότητα χωρίς ανησυχία.
Αντώνης Σαμαράς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι προτάσεις Σαμαρά για την ενεργειακή πολιτική

Ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει ριζική αλλαγή στο ενεργειακό μίγμα, επανεκκίνηση λιγνιτικών μονάδων, επενδύσεις σε υδροηλεκτρικά και αποθήκευση ενέργειας, προκρίνοντας ενίσχυση αυτάρκειας και μείωση κόστους, ενώ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.
Έκρηξη σε εγκατάσταση πετρελαίου
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση στο οικονομικό κέντρο Ριάντ, ζημιές σε κτίριο της Aramco

Το οικονομικό κέντρο του Ριάντ και ο πύργος της Aramco δέχτηκαν επίθεση, με ζημιές στο κτίριο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο σαουδαραβικός συνασπισμός ανέφερε ότι αναχαίτισε πυραύλους που εκτόξευσαν οι Χούθι.
Πλοίο φλέγεται στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο δεξαμενόπλοια φλέγονται στο Ορμούζ, λέει το Ιράν

Δύο πετρελαιοφόρα τυλίχτηκαν στις φλόγες στο στενό του Ορμούζ αφότου χτυπήθηκαν από θαλάσσιες νάρκες, ενώ κινούνταν σε «μη εξουσιοδοτημένες διαδρομές», σύμφωνα με το IRNA. Εκρήξεις ακούστηκαν και σε άλλες νότιες περιοχές του Ιράν.