ΓΔ: 2501.49 0.37% Τζίρος: 112.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:36:39
Σχολικά είδη και δωρεά
Ένα σακίδιο γεμάτο σχολικά είδη για δωρεά σε μαθητές στο πλαίσιο εκπαιδευτικής ενίσχυσης.

Το ίδρυμα Bad Bunny δίνει δωρεάν εκπαίδευση σε 270 νέους στο Πουέρτο Ρίκο

Το Ίδρυμα Good Bunny του Bad Bunny ανακοινώνει για το 2026 το Un Verano Contigo, ένα δωρεάν τριών εβδομάδων πρόγραμμα για 270 νέους στο Πουέρτο Ρίκο με δραστηριότητες σε τέχνη, μόδα, μουσική και αθλητισμό στο πανεπιστήμιο Sagrado Corazón.

Ο Bad Bunny και το μη κερδοσκοπικό του ίδρυμα συνεχίζουν να επενδύουν στη νέα γενιά του Πουέρτο Ρίκο, δημιουργώντας ευκαιρίες για νέους που αγαπούν τον κόσμο της δημιουργίας και της τέχνης.

Το Ίδρυμα Good Bunny ανακοίνωσε την τέταρτη έκδοση του προγράμματος Un Verano Contigo για το 2026, το οποίο προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες σε νέους του νησιού. Φέτος, 270 συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα πρόγραμμα τριών εβδομάδων, με έμφαση στην τέχνη, τη μόδα, τη μουσική και τον αθλητισμό.

Όπως αναφέρει το Billboard, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες του δημιουργικού κλάδου από όλο το Πουέρτο Ρίκο θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες που θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο Sagrado Corazón του Σαν Χουάν. Το πρόγραμμα προσφέρει εμπλουτισμένο περιεχόμενο σπουδών, εξειδικευμένη καθοδήγηση και ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη.

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχει απίστευτο ταλέντο στο Πουέρτο Ρίκο. Σε όλο το νησί, υπάρχουν νέοι με ιδέες, δημιουργικότητα και θέληση να προχωρήσουν μπροστά», δήλωσε ο διευθυντής του ιδρύματος José «Che Juan» Torres.

«Συχνά, αυτό που χρειάζεται είναι η πρόσβαση σε εμπειρίες, εργαλεία και ανθρώπους που τους εμπνέουν να συνεχίσουν να εξελίσσονται. Το να μπορούμε να βοηθάμε περισσότερους νέους να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να δουν νέες προοπτικές για το μέλλον τους είναι κάτι που έχει τεράστια αξία για εμάς», πρόσθεσε.

Η παγκόσμια περιοδεία του Bad Bunny

Παράλληλα, ο Bad Bunny συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του «Debí Tirar Más Fotos», που ξεκίνησε το 2025 με 30 εμφανίσεις στο Coliseo de Puerto Rico José Miguel Agrelot. Σύμφωνα με στοιχεία του Billboard Boxscore, πρόκειται για τη μεγαλύτερη περιοδεία της καριέρας του, τόσο σε εισπράξεις όσο και σε προσέλευση κοινού.

Το επίτευγμα αυτό καθιστά τον El Conejo Malo τον πρώτο Λατίνο καλλιτέχνη που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνολικά έσοδα από περιοδείες. Ο βραβευμένος με έξι Grammy καλλιτέχνης βρίσκεται αυτή την περίοδο στο ευρωπαϊκό σκέλος των εμφανίσεών του, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου με μια τελευταία συναυλία στις Βρυξέλλες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Από 9 Ιουλίου αιτήσεις για 150.000 επιταγές αγοράς βιβλίων

Ανοίγουν στις 9 Ιουλίου 2026, στις 14:00, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων της ΔΥΠΑ. Η πλατφόρμα θα παραμείνει διαθέσιμη έως 15 Ιουλίου. Το πρόγραμμα ενισχύει την πνευματική ανάπτυξη και στηρίζει τον κλάδο βιβλίου.
Λίνα Μενδώνη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το Ιστορικό Συγκρότημα του ΕΜΠ

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ΕΜΠ και ξεναγήθηκε στον νέο μουσειακό χώρο, όπου παρουσιάστηκαν το σχέδιο ανάδειξης του Ιστορικού Συγκροτήματος, ιστορικά τεκμήρια και υλικό αφιερωμένο στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
σημαία της Ιταλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός Κάρλο Γκίνζμπουργκ στην Ιταλία

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο διακεκριμένος ιταλός ιστορικός Κάρλο Γκίνζμπουργκ, γνωστός για το έργο «Το τυρί και τα σκουλήκια», που εξιστορεί τη ζωή του αιρετικού μυλωνά Μενόκκιο και τη δίωξή του από την Ιερά Εξέταση.
Μάξιμος Χαρακόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χαρακόπουλος: Στηρίζει τη θεατρική ομάδα του Πρότυπου Λυκείου Λάρισας

Ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λαρίσης, Μ. Χαρακόπουλος, συνεχάρη το Πρότυπο ΓΕΛ Λάρισας για την παράσταση "Βάτραχοι" του Αριστοφάνη και τόνισε τη διαχρονική αξία του θεάτρου στην παιδεία, επισημαίνοντας τη δωρεά των εσόδων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
άδεια σχολική αίθουσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακαδημία Αθηνών: Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για αναβάθμιση

Με χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030, η Ακαδημία Αθηνών θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές της, βελτιώνοντας εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και περιβάλλοντα χώρο για την προώθηση της επιστήμης και του πολιτισμού.