ΓΔ: 2456.16 -2.02% Τζίρος: 287.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:42:36
Σημαίες Ουκρανίας Ρωσίας

Ουκρανία-Ρωσία: Προοδευτικές οι συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι

Ο Ρουστέμ Ουμέροφ χαρακτήρισε ουσιαστικές και παραγωγικές τις συνομιλίες με ρωσικές και αμερικανικές αντιπροσωπείες στο Αμπού Ντάμπι, τονίζοντας ότι θα συνεχιστούν αύριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με στόχο τον τερματισμό του πολέμου.

Ως «ουσιαστικές και παραγωγικές» περιέγραψε τις συνομιλίες με ρωσικές και αμερικανικές αντιπροσωπείες στο Αμπού Ντάμπι ο επικεφαλής της ουκρανικής διαπραγματευτικής ομάδας, Ρουστέμ Ουμέροφ.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, ο Ουμέροφ σημείωσε ότι «το έργο ήταν ουσιαστικό και παραγωγικό, επικεντρωμένο σε συγκεκριμένα βήματα και πρακτικές λύσεις».

Στόχος των συνομιλιών είναι η εξεύρεση λύσης για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν αύριο Πέμπτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένο κτίριο πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία βομβάρδισε λιμάνι στην Οδησσό, ένας άνθρωπος νεκρός

Η Ρωσία επιτέθηκε σε υποδομές στο λιμάνι της Οδησσού, πλήττοντας πλοίο με σημαία Αντίγκουα και Μπαρμπούντα. Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Όλεχ Κίπερ. Προκλήθηκαν ζημιές σε κτίρια και αποθήκες.
Ζαπορίζια πυρηνικός σταθμός
ΔΙΕΘΝΗ

Ζαπορίζια: Νεκρός αρχιμηχανικός σε ρωσικό πυρηνικό σταθμό από επίθεση drone

Ο αρχιμηχανικός του ρωσικού ελεγχόμενου πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια σκοτώθηκε από ουκρανικό πλήγμα με drone κοντά στις εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τη ρωσική Rosatom. Νεκρός και ο οδηγός του οχήματος.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στην Οδησσό από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός ρωσικής επίθεσης στην Οδησσό, σύμφωνα με τον τοπικό στρατιωτικό διοικητή. Η Μόσχα ανέλαβε την ευθύνη για τα πλήγματα, ενώ προηγήθηκε προειδοποίηση για πυραύλους στην περιοχή.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: Πολλαπλές εκρήξεις σημειώθηκαν στην Ουκρανική πρωτεύουσα

Δέκα εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κίεβο μετά από συναγερμό για ρωσικά πυραυλικά πλήγματα. Ο στρατός ανακοίνωσε εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και ο δήμαρχος δήλωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα βρίσκεται σε δράση.