ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Τζέι Ντι Βανς ομιλία
Φώτο: Shutterstock

Ο Αντιπρόεδρος Τζ. Ντ. Βανς επισκέπτεται το Ισραήλ αύριο

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς φτάνει αύριο στο Ισραήλ. Η Αρχή Αεροδρομίων προειδοποιεί για κυκλοφοριακές δυσκολίες και μεταφορά πτήσεων σε άλλον τερματικό στο Τελ Αβίβ μεταξύ 10:30 και 13:30 τοπική ώρα.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ αύριο Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Ισραηλινών Αεροδρομίων.

Η ίδια αρχή ενημέρωσε ότι λόγω της άφιξης του Αμερικανού αξιωματούχου, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία γύρω από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ μεταξύ 10:30 π.μ. και 13:30 μ.μ. τοπική ώρα.

Επιπλέον, ορισμένες πτήσεις θα μεταφερθούν σε διαφορετικό τερματικό, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποδοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ισραήλ και Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις ΗΠΑ για εκεχειρία, επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ

Ο Λίβανος καλωσορίζει την 45ήμερη παράταση της κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ, ζητώντας ταυτόχρονα ανεξάρτητο μηχανισμό επιτήρησης και εγγυήσεις από τις ΗΠΑ για βιώσιμη σταθερότητα και αποτροπή αποτυχιών του παρελθόντος.
Νυχτερινό Άμπου Ντάμπι
ΔΙΕΘΝΗ

Το Αμπού Ντάμπι διαψεύδει τις ιρανικές κατηγορίες για ανάμειξη

Τα ΗΑΕ απέρριψαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Ιράν για ενεργό συμμετοχή τους στον πόλεμο κατά της Τεχεράνης, τονίζοντας πως η Τεχεράνη προσπαθεί να δικαιολογήσει τρομοκρατικές επιθέσεις στα Εμιράτα και άλλες χώρες της περιοχής.
Σημαίες Ισραήλ και Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Θετικό κλίμα στην πρώτη μέρα συνομιλιών Ισραήλ-Λιβάνου στις ΗΠΑ

Θετικές και παραγωγικές ήταν οι συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου για την κατάπαυση του πυρός, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, με την ελπίδα για περαιτέρω πρόοδο.
Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία Νέας Αριστεράς για μεροληπτική κάλυψη της ΕΡΤ στη Μέση Ανατολή

Η Νέα Αριστερά καταγγέλλει ότι η ΕΡΤ αναπαράγει σχεδόν αποκλειστικά τη ρητορική Ισραήλ και ΗΠΑ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, χωρίς δημοσιογραφική ισορροπία και ανάδειξη των επιπτώσεων στον άμαχο πληθυσμό.