ΓΔ: 2484.69 0.38% Τζίρος: 304.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Καταστροφή στην Ουκρανία
Στρατιώτης στην Ουκρανία ανάμεσα σε ερείπια και κατεστραμμένη γέφυρα μετά από επίθεση.

Ουκρανία: Πολλοί νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών στα περίχωρα του Κιέβου

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην επαρχία Κιέβου, ενώ οι αρχές αναζητούν έναν ύποπτο.

«Πολλοί άνθρωποι» σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε περιοχή στην επαρχία του Κιέβου, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι καταζητεί έναν ύποπτο.

«Η αστυνομία της επαρχίας του Κιέβου διερευνά τις συνθήκες ενός περιστατικού με πυροβολισμούς στην περιοχή Μπούτσα, κατά το οποίο σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι», τόνισε η αστυνομία.

Σημείωσε ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη ειδική επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη».

Η αστυνομία δεν έχει παράσχει καμία πληροφορία σχετικά με τα αίτια του περιστατικού και δεν έχει αναφέρει καμία σχέση του συμβάντος με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το συμβάν συνέβη στο χωριό Σοβίβσκα Μπορσαχίβκα, που συνορεύει με τις δυτικές περιοχές του Κιέβου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί στη Νικόπολη από ρωσικό drone στην Ουκρανία

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους μια 87χρονη και ο 51χρονος γιος της, έχασαν τη ζωή τους από επίθεση ρωσικού drone στη Νικόπολη Ουκρανίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη. Θύματα δέχθηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν στο δρόμο.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε πόλεις της Ουκρανίας

Τουλάχιστον 11 νεκροί από ρωσικές επιθέσεις σε ουκρανικές πόλεις, με μία να προκαλεί ζημιές στη Λαύρα των Σπηλαίων στο Κίεβο, μνημείο της Unesco. Η Μόσχα αρνείται την ευθύνη, ενώ υπάρχουν διεθνείς καταδίκες.
Σημαία και άγαλμα Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Χάρκοβο: Πέντε διασώστες σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

Πέντε διασώστες σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από ρωσικά πλήγματα στο Χάρκοβο, την ώρα που επιχειρούσαν να σβήσουν πυρκαγιά, σύμφωνα με τον Ουκρανό υπουργό Εσωτερικών Ιχόρ Κλιμένκο.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Ρωσία στρατολογεί νεαρές γυναίκες για χτυπήματα σε στρατιωτικούς

Ο αρχηγός της ουκρανικής αστυνομίας κατηγορεί τη Ρωσία ότι στρατολογεί Ουκρανές έφηβες για δολοφονίες στρατιωτικών, μετά τη σύλληψη 17χρονης. Φέτος καταγράφηκαν έξι τέτοιες περιπτώσεις μέσω Telegram, μία από τις οποίες αποτράπηκε.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε βορειοανατολική και νότια Ουκρανία

Τουλάχιστον πέντε νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες σημειώθηκαν από ρωσικά πλήγματα στις περιφέρειες Χαρκόβου και Ζαπορίζια, ενώ οι βομβαρδισμοί και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις συνεχίζονται στην Ουκρανία.