ΓΔ: 2475.74 -0.40% Τζίρος: 325.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο

Ζελένσκι: Η χώρα μου πρέπει να ακούγεται και να μην ξεχαστεί

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση που είχε στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι είναι “πολύ σημαντικό” να ακούγεται τι συμβαίνει στη χώρα του και κανείς να μην την ξεχάσει.

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση που είχε στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς η Ουκρανία να ακούγεται και κανείς να μην την ξεχάσει, ούτε στη διάρκεια του πολέμου ούτε μετά», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ζελένσκι την οποία συνόδευσε με εικόνες από τη συνάντησή του με μια ουκρανική κοινότητα στην Ουάσινγκτον,

«Είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους στην Ουκρανία να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι τα συμφέροντά τους εκπροσωπούνται σε κάθε χώρα, σε κάθε γωνιά της γης», τόνισε.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Κρεμλίνο: Λάβετε υπόψη επίσημες δηλώσεις, όχι ρεπορτάζ ΜΜΕ για Πούτιν-Τραμπ

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι μόνο οι ανακοινώσεις των ΥΠΕΞ Ρωσίας και ΗΠΑ έχουν αξία, απαντώντας σε δημοσίευμα για ακύρωση συνάντησης Τραμπ-Πούτιν λόγω Ουκρανίας. Για πυραύλους 9M729, ο Πεσκόφ παρέπεμψε στο Υπουργείο Άμυνας.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ προτείνει την αδελφή του στη θέση του θανόντος Γκράχαμ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε η αδελφή του αείμνηστου γερουσιαστή Γκράχαμ, Νταρλίν, να τον διαδεχθεί προσωρινά στη Γερουσία, τονίζοντας ότι αυτό θα ήταν φόρος τιμής στον Γκράχαμ και τη στενή τους σχέση.
New York Times, Media
ΔΙΕΘΝΗ

ΝΥΤ: Δημοσιογράφοι τους θα καταθέσουν σε δικαστήριο για το Air Force One

Τέσσερις δημοσιογράφοι των New York Times κλήθηκαν να καταθέσουν ενώπιον ενόρκων για δημοσιεύματά τους για την ασφάλεια του προεδρικού αεροπλάνου Τραμπ, με ασαφείς κατηγορίες παραβίασης ομοσπονδιακής νομοθεσίας.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Αναμένουμε PAC-3, κοντά η άδεια ΗΠΑ για Patriot στην Ουκρανία

Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε συμφωνία με τις ΗΠΑ για παραγωγή συστημάτων Patriot στην Ουκρανία, με τις τεχνικές λεπτομέρειες να απομένουν. Επίσης, σύντομα θα παραληφθούν νέοι πύραυλοι PAC-3 και στρατιωτική βοήθεια από ΗΠΑ και Ευρώπη.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να φτιάξει Πάτριοτ πυραύλους

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να κατασκευάσει πυραύλους Patriot, ενώ τόνισε πως τόσο Ρωσία όσο και Ουκρανία επιθυμούν τον τερματισμό του πολέμου. Το Patriot χαρακτηρίζεται ως αμυντικό όπλο.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να κατασκευάσει πυραύλους Πάτριοτ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε τη χορήγηση άδειας στην Ουκρανία για την κατασκευή πυραύλων Patriot, στη συνάντησή του με τον Ζελένσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, τονίζοντας ότι όλοι θέλουν τον τερματισμό του πολέμου.