ΓΔ: 2610.22 0.26% Τζίρος: 296.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Ουκρανία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε 37 που εκτόξευσε η Ρωσία

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 37 από τα 65 ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εκτοξεύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 37 από τα 65 ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εκτοξεύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.

Από τα 65 drones, τα 28 δεν έφθασαν στον στόχο τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πιθανόν λόγω της ενεργοποίησης μέσων ηλεκτρονικού πολέμου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καπνός από βομβαρδισμό Κιέβου
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσική επίθεση σε ενεργειακή δομή στο Κίεβο, λέει ο δήμαρχος

Ρωσικά drone έπληξαν ενεργειακή εγκατάσταση στο Κίεβο, δήλωσε ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Η Ρωσία αυξάνει τις επιθέσεις σε ουκρανικές ενεργειακές υποδομές τις τελευταίες εβδομάδες.
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία εντείνει τις επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές στη δυτική Ουκρανία

Η Ρωσία επεκτείνει τα χτυπήματά της σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της δυτικής Ουκρανίας, προκαλώντας συνεχείς διακοπές ρεύματος, σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας. Οι επιθέσεις γίνονται πλέον συστηματικά σε όλη τη χώρα.
Βλαντίμιρ Πούτιν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Το Κρεμλίνο ελπίζει σε ενημέρωση Πούτιν από ΗΠΑ για ειρήνη

Το Κρεμλίνο εκφράζει την ελπίδα για σύντομη συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ στη Ρωσία, με επίκεντρο την ειρήνη στην Ουκρανία και σημαντικά ζητήματα, ενώ ο Γουίτκοφ ενημερώνεται σήμερα από Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Όσλο.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικά πλήγματα σε Κίεβο και Ζαπορίζια: Τέσσερις νεκροί, επιθέσεις σε πλοία

Τέσσερις νεκροί, τρεις εκ των οποίων στην περιφέρεια Κιέβου, από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα στην Ουκρανία. Τρεις σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν σε επίθεση σε εγκαταστάσεις και αποθήκη που πήρε φωτιά στον Όμπουχιβ.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Βατικανό: Ο Πάπας καλεί τον Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρωσία για βοήθεια

Ο πάπας Λέων ΙΔ' συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι και κάλεσε Ουκρανία και Ρωσία να συνεργαστούν για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και τροφίμων στην πόλη Ολέσκι, που ελέγχεται από τη Ρωσία.