ΓΔ: 2346.72 1.38% Τζίρος: 453.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:32
Ντόναλντ Τραμπ
Φώτο: Shutterstock

Ο Τραμπ τερματίζει την προσωρινή προστασία μεταναστών από τη Βενεζουέλα

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα της κυβέρνησης Μπάιντεν η οποία έδωσε στους Βενεζουελάνους παράταση 18 μηνών.

Η αμερικανική κυβέρνηση τερμάτισε την παράταση του καθεστώτος προστασίας που είχε χορηγηθεί από τον πρώην πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στους Βενεζουελάνους που ζούσαν στις ΗΠΑ έχοντας λάβει Καθεστώς Προσωρινής Προστασίας (TPS), δήλωσε η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κρίστι Νόεμ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News η Νόεμ είπε ότι το υπουργείο της δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα της κυβέρνησης Μπάιντεν η οποία έδωσε στους Βενεζουελάνους παράταση 18 μηνών. «Θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία, θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις όλων αυτών των προσώπων που βρίσκονται στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων και των Βενεζουελάνων που είναι εδώ», εξήγησε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Ινδία: Νέα εμπορική συμφωνία, μείωση δασμών και αλλαγή στο πετρέλαιο

Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με Ινδία: Μείωση δασμών στα ινδικά προϊόντα από 25% σε 18%, η Ινδία θα αγοράζει περισσότερο αμερικανικό πετρέλαιο και προϊόντα αξίας άνω των 500 δισ. δολαρίων, σταματώντας τις εισαγωγές από Ρωσία.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Η Ινδία θα προμηθεύεται πετρέλαιο από Βενεζουέλα και όχι από Ιράν

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η Ινδία θα αγοράζει πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα αντί για το Ιράν και κάλεσε και την Κίνα να συνάψει παρόμοια συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη βενεζουελάνικη προμήθεια.
Σημαίες ΗΠΑ Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

Στο Καράκας η νέα επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη Βενεζουέλα

Η Λόρα Ντόγκου, νέα επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στη Βενεζουέλα, έφτασε στο Καράκας, σηματοδοτώντας επανεκκίνηση των διμερών σχέσεων μετά από χρόνια διακοπής και πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα.
Βενεζουέλα στρατιώτης πλήθος
ΔΙΕΘΝΗ

Γενική αμνηστία ανακοινώνει η προσωρινή πρόεδρος Βενεζουέλας Ροδρίγκες

Η πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ντέλσι Ροδρίγκες, ανακοίνωσε γενική αμνηστία και το κλείσιμο του κέντρου κράτησης El Helicoide, με στόχο τη συμφιλίωση μετά την πολιτική κρίση και τη βία των τελευταίων ετών.
Σημαίες ΗΠΑ Βενεζουέλας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Κανένας Αμερικανός πολίτης δεν κρατείται πλέον στη Βενεζουέλα

Η αμερικανική διπλωματία ανακοίνωσε πως δεν υπάρχουν πλέον Αμερικανοί πολίτες υπό κράτηση στη Βενεζουέλα, ενώ η MKO Foro Penal επιβεβαίωσε την απελευθέρωση του περουβιανού-αμερικανού πολιτικού κρατούμενου Αρτούρο Γκαγίνο Ρουγιέρ.