ΓΔ: 2053.58 1.44% Τζίρος: 255.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Shutterstock

O Μπάιντεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ με τον Τραμπ

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους δεν είχε δεσμευτεί σε μια τηλεμαχία με τον Τραμπ, λέγοντας τον περασμένο μήνα ότι αυτό θα εξαρτιόταν από τη συμπεριφορά του πρώην προέδρου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Θα το κάνω, κάπου. Δεν ξέρω πότε», είπε ο Δημοκρατικός πρόεδρος σε μια συνέντευξη με τον παρουσιαστή Χάουαρντ Στερν. «Θα ήμουν ευτυχής να τον αντιμετωπίσω σε ένα ντιμπέιτ».

Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πλέον ξεκάθαρες που έχει διατυπώσει ο Μπάιντεν σχετικά με το ενδεχόμενο ενός προεδρικού ντιμπέιτ. Προηγουμένως, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους δεν είχε δεσμευτεί σε μια τηλεμαχία με τον Τραμπ, λέγοντας τον περασμένο μήνα ότι αυτό θα εξαρτιόταν από τη συμπεριφορά του πρώην προέδρου.

Ο Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του σε ένα ντιμπέιτ προτού κερδίσει τις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον περασμένο μήνα, προκαλεί τον Μπάιντεν να δεσμευτεί σε μια τηλεμαχία με εκείνον, προτείνοντας στον Δημοκρατικό να αντιπαρατεθούν δημοσίως «οποτεδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία ΟΗΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Μπάιντεν και Κλίντον επαινούν Τραμπ για τον ρόλο του στην εκεχειρία Γάζας

Οι Μπάιντεν και Κλίντον επαίνεσαν τον Τραμπ για τη μεσολάβησή του στην εκεχειρία στη Γάζα, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές του. Ο Μπάιντεν τόνισε και τον ρόλο της δικής του κυβέρνησης στην απελευθέρωση ομήρων και την παροχή βοήθειας.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Άρση του καθεστώτος προστασίας από απέλαση για 520.000 Αϊτινούς

Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε την οριστική άρση του καθεστώτος προστασίας για 520.000 Αϊτινούς στις ΗΠΑ, το οποίο είχε θεσπίσει ο Μπάιντεν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με απέλαση από τον Σεπτέμβριο.
Καπιτώλιο ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Έκτακτη στρατιωτική βοήθεια ύψους σχεδόν 4 δισ. από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ

Το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει την Παρασκευή ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση στο Ισραήλ βομβών, πυρομαχικών, εκσκαφέων και άλλου εξοπλισμού συνολικής αξίας 3 δισ. δολαρίων.