ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: ΑΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ για Food Pass: Χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της κοινωνίας

«Με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.» τονίζει μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου.

Ανακοίνωση για το food pass εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπερνάει πλέον τα όρια». Αναλυτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Ακόμα και για έναν πολιτικό απατεώνα όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό που έπραξε σήμερα ξεπερνάει τα όρια. Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ανακοίνωσε στη Βουλή ότι από τον Φεβρουάριο το κράτος θα καλύπτει το 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ για όλους τους πολίτες. Τελικά το περίφημο προεκλογικό επίδομα είναι μεσοσταθμικά 30 ευρώ.

Ντροπή και μόνο ντροπή για αυτή τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνική κοινωνίας. Η ντροπή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη άμα αναλογιστούμε ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη αφήνουν ανέγγιχτο τον μηχανισμό αισχροκέρδειας και αποτελούν προσβολή προς τους πολίτες. Με βάση τα τελευταία στοιχεία ο πληθωρισμός τροφίμων συνεχίζει να περιορίζει βίαια το εισόδημα των  πολιτών:

  • ψωμί και δημητριακά 18,7%
  • κρέας 16,7%
  • γαλακτοκομικά 25,3%.

Να σημειωθεί ακόμα ότι τη στιγμή που τα κέρδη των διυλιστηρίων φτάνουν τα 3 δις, η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ.Με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών. Την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Παπασταύρου: Ρεσιτάλ ανακρίβειας και καιροσκοπισμός από ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σωκράτη Φάμελλο για ανακρίβειες και καιροσκοπισμό, τονίζοντας πως δεν ψήφισαν σύμβαση που οι ίδιοι είχαν διαπραγματευτεί και υπογράψει ως κυβέρνηση.
Κώστας Ζαχαριάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Ζαχαριάδης: Οι διαφορές Μητσοτάκη το 2021 και το 2026

Ο Κώστας Ζαχαριάδης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αλλαγή στάσης σχετικά με την πυρηνική ενέργεια, επισημαίνοντας πως αν και παλαιότερα την απέκλειε, τώρα εξετάζει τη δυνατότητα χρήσης μικρών πυρηνικών αντιδραστήρων στην Ελλάδα.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Αποσύρει τη συμμετοχή της από το Athens Alitheia Forum

Η Νίκη αποσύρεται από το Athens Alitheia Forum, καταγγέλλοντας κυβερνητική προβολή και έλλειψη διακομματικής συμμετοχής μετά την αποχώρηση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας σε διαφανή και ουσιαστικό δημόσιο διάλογο.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Π. Μαρινάκη σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης καταδίκασε την ανάρτηση Πολάκη για την επίθεση στον CEO της CEPAL, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση και επαναλαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δραστών.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Φάμελλου-Χαρίτση στον πρωθυπουργό για σύγκληση πολιτικών αρχηγών

Με επιστολές σε Μητσοτάκη και Πρόεδρο Δημοκρατίας, Φάμελλος και Χαρίτσης ζητούν άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή και των συνεπειών της για τα ελληνικά συμφέροντα.