ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Γραφείο Τύπου, υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Γεωργιάδης: Η Γ. Αγγελοπούλου το κατάλληλο πρόσωπο για να υλοποιήσει το εθνικό όραμα

Μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η είναι αναμφίβολα το κατάλληλο πρόσωπο που επελέγη από τον κύριο Πρωθυπουργό για να υλοποιήσει ένα εθνικό όραμα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Νίκου Παπαθανάση.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η κ. Αγγελοπούλου είναι αναμφίβολα το κατάλληλο πρόσωπο που επελέγη από τον κύριο Πρωθυπουργό για να υλοποιήσει ένα εθνικό όραμα. «Να τιμήσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση όχι όμως κοιτώντας προς τα πίσω, αλλά κοιτώντας προς τα εμπρός. Η μεγαλύτερη τιμή στους αγωνιστές του 21 είναι το λαμπρό μέλλον της Ελλάδος το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν πάθη. Υπάρχει μόνο η αγάπη για την πατρίδα» υποστήριξε ο υπουργός.

H κα Γιάννα Αγγελοπούλου επισήμανε ότι «η υπόθεση των 200 ετών υπερβαίνει όλους μας. Αφορά όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, όπου γης. Αφορά τους ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα. Χωρίς διάκριση και χωρίς διαχωρισμούς, θέλουμε όλοι να συμμετάσχουν σε αυτή την επέτειο που σημαίνει όχι μόνο τι έχουμε κατορθώσει αλλά βάζει και το θεμέλιο τι θα μπορέσει η Ελλάδα και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι να κατορθώσουν στα χρόνια που έρχονται, το 2031, το 2051. Είμαστε μαζί σε αυτή την υπόθεση».

Με τη σειρά του ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε ότι «η επέτειος της παλιγγενεσίας αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία μας. Η κα Αγγελοπούλου, που επελέγη από τον Πρωθυπουργό ως επικεφαλής της προσπάθειας αυτής, είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να ενώσει όλους τους Έλληνες έτσι ώστε το 2021 να αποτελέσει ένα ιστορικό και σπουδαίο για την Ελλάδα ορόσημο για τα επόμενα 100 χρόνια. Εύχομαι στην ίδια και σε όλη την Επιτροπή «καλή επιτυχία» στο έργο τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδειο γραφείο νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σισμανόγλειο: Αυτοψία υπουργού Υγείας στις νέες εργασίες μετά την πυρκαγιά

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφτηκε το Σισμανόγλειο για να επιθεωρήσει τις αποκαταστάσεις μετά τη φωτιά. Διαβεβαιώνει ότι οι ασθενείς έχουν μεταφερθεί προσωρινά και τονίζει πως σύντομα το νοσοκομείο θα είναι πλήρως αναβαθμισμένο.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Καυτηρίασε πανηγυρισμούς κυβέρνησης για παραπομπές στη Δικαιοσύνη

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκάνδαλο με στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και κάλεσε ΝΔ και Γεωργιάδη να ζητήσουν συγγνώμη από τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη στάση τους.
Μάριος Σαλμάς χαμογελαστός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας Μ. Σαλμά εισηγείται η Επιτροπή για δυσφήμιση κατά Γεωργιάδη

Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται την άρση ασυλίας του Μάριου Σαλμά, μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση. Υπέρ η ΝΔ, κατά ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΙΚΗ. ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας «παρών».
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Καινοτόμα φάρμακα με δίκαιους και ξεκάθαρους κανόνες

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε στο συνέδριο του Economist πως στόχος του είναι η μείωση και δικαιότερη εφαρμογή του clawback, διατηρώντας το σύστημα, με ταυτόχρονη στήριξη των καινοτόμων φαρμάκων ως επένδυση για τη δημόσια υγεία.
Άδωνις Γεωργιάδης συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Σισμανόγλειο μετά τη φωτιά στο νοσοκομείο

Ο υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, μεταβαίνει στο Σισμανόγλειο όπου εκδηλώθηκε φωτιά τα ξημερώματα σε θάλαμο της Α΄ Παθολογικής. Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, οι ασθενείς απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.