ΓΔ: 2579.21 -0.94% Τζίρος: 42.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:58:38
Νίκος Δένδιας πορτρέτο

Επίσκεψη Ν. Δένδια στη Μοίρα Πυροσβεστικών και Συντήρησης Αεροσκαφών

Σήμερα στις 19:00, ο Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί τη Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών και τη Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 19:00, επίσκεψη στη Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών (355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών) και στη Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Θλίψη για τους δύο πυροσβέστες που χάθηκαν στο καθήκον

Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε βαθιά θλίψη για τον θάνατο δύο πυροσβεστών στη φωτιά στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου. Έστειλε συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους τους στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Πλοίο φλέγεται στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Πυρκαγιά σε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – οκτώ αγνοούμενοι στη Ρουμανία

Φωτιά ξέσπασε σε πλοίο με σημαία Σαν Μαρίνο στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν οι ρουμανικές αρχές. Τέσσερα μέλη πληρώματος διασώθηκαν, ενώ οκτώ αγνοούνται. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το πλοίο επλήγη από drone.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Ενίσχυση αμυντικών σχέσεων Ελλάδας-Γερμανίας

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τον Γερμανό υπουργό Άμυνας Μπ. Πιστόριους στην Κρήτη. Συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Γερμανίας στο πλαίσιο ΝΑΤΟ και ΕΕ, συμφωνώντας να διατηρούν στενή επικοινωνία για τα ζητήματα ασφαλείας.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Δένδιας υποδέχεται τον Γερμανό ΥΠΑΜ Πιστόριους στις 14/10 στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας θα υποδεχτεί αύριο στο Πεδίο Βολής Κρήτης τον Γερμανό ομόλογό του Μπόρις Πιστόριους για διμερή συνάντηση με έμφαση στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας και παρακολούθηση ασκήσεων αντιαεροπορικών συστημάτων.