ΓΔ: 2677.26 -0.10% Τζίρος: 803.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον σύμβουλο του Trump Massad Boulos

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του Προέδρου Trump, Massad Boulos, στο περιθώριο της 80ής Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συζητώντας κυρίως για Λίβανο, Συρία και Λιβύη.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του Προέδρου Trump για την Αφρική, Massad Boulos, στο περιθώριο των εργασιών της 80ής Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην κατάσταση στον Λίβανο, τη Συρία και τη Λιβύη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Μάκι Σαλ για ΟΗΕ και ρόλο Αφρικής στη διακυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον Μάκι Σαλ, υποψήφιο για γενικός γραμματέας του ΟΗΕ. Συζήτησαν για την υποψηφιότητά του, τη θέση της Αφρικής και του Παγκόσμιου Νότου, αλλά και τις προκλήσεις του ΟΗΕ.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με υποψήφια για γ.γ. του ΟΗΕ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την υποψήφια για τη θέση γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Κάρολιν Ροντρίγκες Μπιρκέτ, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο πρόγραμμά της και στη στήριξη της Ελλάδας στη διεθνή πολυμέρεια.
Σημαία του Σουδάν
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πρόταση για καθολικό εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στο Σουδάν

Οι ΗΠΑ πρότειναν την επέκταση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ σε όλο το Σουδάν, με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της σύρραξης, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται και αυξάνονται οι κίνδυνοι εμπλοκής γειτονικών χωρών.
Σημαία Ηνωμένων Εθνών
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Το ξέσπασμα του Έμπολα απειλεί την Αφρική με απώλειες 3,6 δισ. δολαρίων

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί πως το ξέσπασμα του Έμπολα μπορεί να κοστίσει στην Αφρική έως 3,6 δισ. δολάρια και εκατοντάδες χιλιάδες δουλειές, με 1.307 κρούσματα και 377 νεκρούς στη ΛΔ Κονγκό, ενώ απειλεί και γειτονικές χώρες.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΔΙΕΘΝΗ

Έμπολα: Έως 3,6 δισ. δολάρια το κόστος για την Αφρική, λέει ο ΟΗΕ

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί πως το ξέσπασμα του Έμπολα ίσως κοστίσει στην Αφρική έως 3,6 δισ. δολάρια και να χαθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενώ κινδυνεύει να προκαλέσει και σοβαρή αναπτυξιακή κρίση.