ΓΔ: 2035.57 1.15% Τζίρος: 247.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Στην Ελλάδα ο Πάολο Τζεντιλόνι, συναντήσεις με Μητσοτάκη - Χατζηδάκη

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια θα μεταβεί στους Δελφούς για να παραστεί στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομίας κ. Πάολο Τζεντιλόνι θα φτάσει στην Αθήνα την Τρίτη 9 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα συναντηθεί με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια θα μεταβεί στους Δελφούς για να παραστεί στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Στο Φόρουμ, ο Επίτροπος κ. Τζεντιλόνι θα συμμετάσχει στη σύνοδο ολομέλειας και θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία. Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο Επίτροπος θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις, ενώ θα επισκεφθεί και το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλιακός θερμοσίφωνας ηλιοβασίλεμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κομισιόν στηρίζει τα ηλιακά θερμικά και τα ευάλωτα νοικοκυριά στην Ελλάδα

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης» προβλέπει 130.100 νέα ηλιακά συστήματα, με 26.020 για ευάλωτα νοικοκυριά, στηρίζοντας τον κλάδο και την ενεργειακή μετάβαση.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

Φον ντερ Λάιεν: Επείγουσα ανάγκη για ενιαία ευρωπαϊκή στήριξη στην Ουκρανία

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με επιστολή προς τα κράτη-μέλη, επισημαίνει το χρηματοδοτικό κενό της Ουκρανίας, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης κάλυψης για 2026-2027 και επιπλέον στήριξη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ.
Κτίριο Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ΔΙΕΘΝΗ

Κομισιόν: Ανάπτυξη στην ΕΕ και ευρωζώνη παρά τις διεθνείς προκλήσεις

Οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν δείχνουν σταθερή ανάπτυξη σε ΕΕ και ευρωζώνη έως το 2027, με υποχώρηση του πληθωρισμού, ανθεκτική αγορά εργασίας και αυξανμένες διεθνείς αβεβαιότητες.
Ελληνική οικονομία χρήματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κομισιόν προβλέπει σταθερή ανάπτυξη για την Ελλάδα έως το 2027

Οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν δείχνουν διατηρήσιμη ανάπτυξη για την Ελλάδα, με αύξηση ΑΕΠ, υποχώρηση χρέους και βελτίωση στην αγορά εργασίας, παρά διεθνείς αβεβαιότητες και πιέσεις.
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων: Επαφές στις Βρυξέλλες για ανθεκτικότητα

Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, με πρωτοβουλία του Γιάννη Μανιάτη, είχε σειρά συναντήσεων στις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας προτάσεις για Πολιτική Προστασία και ενίσχυση της ανθεκτικότητας των δήμων.