ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Χάρης Δούκας πορτρέτο
Φωτο: Dimitris Kapantais / SOOC

Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης οργάνωσε στην Αθήνα ο Χάρης Δούκας

«Στηρίζουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Αυτό είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων, να προσφέρουμε αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας», τόνισε ο νέος δήμαρχος Αθηνών.

Στο Γεύμα Αγάπης, που διοργάνωσε σήμερα για τους άστεγους της πόλης το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, παραβρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, Χάρης Δούκας.

Ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας πήγε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, για να ευχηθεί σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί την ημέρα των Χριστουγέννων και να μιλήσει μαζί τους, ενώ στην έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετείχε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

«Στηρίζουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Αυτό είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων, να προσφέρουμε αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας», τόνισε ο κ. Δούκας και ύστερα πρόσθεσε: «Δέσμευσή μας ως νέα δημοτική Αρχή είναι ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν θα περιορίζονται μόνο τις ημέρες των εορτών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάρης Δούκας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Αθηναίων: Συναινετικές λύσεις για τα Προσφυγικά Αλεξάνδρας

Μέσα σε ένταση, το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ενέκρινε νέο ψήφισμα για τα Προσφυγικά Αλεξάνδρας. Ζητά διακοπή της σύμβασης Περιφέρειας και αναστολή της απεργίας πείνας, ενώ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Ν. Χαρδαλιά.
Κώστας Μπακογιάννης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αθηναίων παίρνει δάνειο 75 εκατ. ευρώ για έργα σε σχολεία

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων για τη λήψη δανείου 75 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για έργα στα σχολεία. Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για το μέγεθος και τη διάρκεια του δανείου.