ΓΔ: 2709.91 0.08% Τζίρος: 470.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Παραλία Θεσσαλονίκης ακίνητα
Παραθαλάσσια ακίνητα και ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη σε ηλιόλουστη μέρα.

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης λανσάρουν τα Black Weekends

Η νέα δράση Black Weekends της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ξεκινάει την παρουσία της με δύο Σαββατοκύριακα τον Ιανουάριο, τόσο για τους επισκέπτες της περιοχής, όσο και για τους κατοίκους της.

«Όταν όλοι έχουν Black Friday, τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν όχι ένα, αλλά δύο Black Weekends», αναφέρει η ανακοίνωση για την νέα καμπάνια της ΄Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος, «οι ξενοδόχοι κάνουν την αρχή για να τονώσουν τον χαμηλότερο σε πληρότητα για τα ξενοδοχεία της πόλης μήνα».

«Ειδικά τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου είναι από τα χειρότερα του χρόνου σε ό,τι αφορά τις διανυκτερεύσεις» είπε και τόνισε ότι αφορά μια δράση η οποία έχει σκοπό να λειτουργήσει συνδυαστικά και με την αγορά, καθώς διανύουμε περίοδο εκπτώσεων. «Σκοπός των συγκεκριμένων δράσεων είναι να συνδράμουμε στην αύξηση τουριστών και επισκεπτών και να έχουμε τουρισμό όλο το χρόνο», πρόσθεσε.

Η νέα δράση Black Weekends της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ξεκινάει την παρουσία της με δύο Σαββατοκύριακα τον Ιανουάριο, τόσο για τους επισκέπτες της περιοχής, όσο και για τους κατοίκους της.

«Το κάθε ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα προσφορών σε πραγματικά προνομιακές τιμές, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σκοπός των ξενοδοχείων δεν είναι μόνο να παρέχουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, αλλά και να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο με μοναδικές εμπειρίες, όπως spa treatments, γαστρονομικά events και μονοήμερες αποδράσεις σε συνεργασία με την εταιρία Ammon Express», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Δωρεάν είσοδος στα βρετανικά μουσεία και για ξένους επισκέπτες

Η είσοδος στα εθνικά μουσεία της Βρετανίας θα παραμείνει δωρεάν για όλους, συμπεριλαμβανομένων των αλλοδαπών επισκεπτών, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, διαψεύδοντας το ενδεχόμενο εισιτηρίου μόνο για ξένους που είχε εξεταστεί τον Μάρτιο.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με νέα πρέσβειρα Ισραήλ για τουριστική συνεργασία

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε τη νέα πρέσβειρα του Ισραήλ, Pninat Yanay, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ και τη δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία και κοινές πρωτοβουλίες στον τουρισμό.
Άποψη Καστοριάς λίμνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προώθηση της Καστοριάς στη Σλοβενία από τον ΕΟΤ

Εκδήλωση προβολής της Καστοριάς πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα με τη συμμετοχή ΕΟΤ, της Πρεσβείας και του Δήμου Καστοριάς. Παρουσιάστηκαν οι τουριστικές δυνατότητες της περιοχής και ακολούθησε δείπνο με τοπικά προϊόντα.
Σαντορίνη ηλιοβασίλεμα θέα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΟΤ: Προώθηση νησιών Νοτίου Αιγαίου στη Γερμανία

Εκδήλωση για την προβολή της Ελλάδας και των νησιών του Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσε στο Μόναχο η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας, με συμμετοχή τουριστικών φορέων και παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας visitgreece.gr στη γερμανική αγορά.
Επιτροπή Ανταγωνισμού κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού επικροτεί τα μέτρα διαφάνειας της Booking.com

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού χαιρετίζει τα νέα μέτρα διαφάνειας της Booking.com για συνεργάτες σε όλο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, τα οποία ενισχύουν τη διαφάνεια και το δίκαιο ανταγωνισμό σύμφωνα με την Πράξη για τις Ψηφιακές Αγορές.