ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Σημαντικοί ομιλητές στο β’ μέρος του 3rd InvestGR Forum 2020

Θα συζητηθούν θέματα, όπως η υλοποίηση εμβληματικών επενδύσεων, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η εθνική αφήγηση της χώρας και η επανοικοδόμηση της νέας Οικονομίας.

Μετά το επιτυχές α’ μέρος του online 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position, τον περασμένο Ιούλιο, το 3rd InvestGR Forum 2020 ολοκληρώνεται με ένα διήμερο με πολύ ενδιαφέροντα πάνελ και διακεκριμένους ομιλητές, στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

Στα τέσσερα πάνελ συζήτησης του Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως η υλοποίηση εμβληματικών επενδύσεων, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η εθνική αφήγηση της χώρας και η επανοικοδόμηση της νέας Οικονομίας.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την Public Affairs and Networks και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στρατηγικοί Εταίροι του InvestGR Forum 2020 είναι οι EY Greece και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι ABBVIE, BAYER, COCA – COLA, ΕΚΟΜΕ, ENEL GREEN POWER, HELLAS GOLD, HPE, IBI GROUP, INTERAMERICAN, ΑΔΜΗΕ, MIRUM, MSD, OTIS, PFIZER, ACCENSUS, EUROBANK, LIDL, NN.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζάκυνθος: Ξεκινούν ξανά λιμενικά έργα μετά από 25 χρόνια

Στη Ζάκυνθο ξεκινούν ξανά λιμενικά έργα, πρώτη φορά μετά το 1999, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Β. Κικίλιας, τονίζοντας τη σημασία τους για την τοπική οικονομία και τονίζοντας το νέο master plan του λιμανιού.
Εμπορευματοκιβώτια Κίνας ΕΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα ώθηση στις οικονομικές σχέσεις Ελλάδας και Κίνας

Το 2026 οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Κίνας ενισχύονται: οι ελληνικές εξαγωγές αυξάνονται 68,1%, οι επενδύσεις και ο τουρισμός σημειώνουν άνοδο, ενώ το εμπορικό έλλειμμα περιορίζεται κατά 740 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση 2025.
Τάκης Θεοδωρικάκος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεοδωρικάκος: Επενδύσεις και θέσεις εργασίας για ισχυρή παραγωγή

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επενδυτές στον δεύτερο κύκλο του Αναπτυξιακού Νόμου με 270 νέα επενδυτικά σχέδια σε τρία καθεστώτα και ενισχύσεις 150 εκατ. ευρώ το καθένα, όπως δήλωσε ο υπ. Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ελληνική οικονομία ευρώ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΟΒΕ: Πώς η αβεβαιότητα επηρεάζει επενδύσεις και εργασία στην Ελλάδα

Νέα μελέτη του ΙΟΒΕ με τη στήριξη της ΤτΕ δείχνει ότι η οικονομική αβεβαιότητα επηρεάζει αρνητικά επενδύσεις και απασχόληση, με έως το 40% της μείωσης της απασχόλησης 2010-2013 να σχετίζεται με την αβεβαιότητα.