ΓΔ: 2648.58 -0.32% Τζίρος: 307.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03

Σημαντικοί ομιλητές στο β’ μέρος του 3rd InvestGR Forum 2020

Θα συζητηθούν θέματα, όπως η υλοποίηση εμβληματικών επενδύσεων, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η εθνική αφήγηση της χώρας και η επανοικοδόμηση της νέας Οικονομίας.

Μετά το επιτυχές α’ μέρος του online 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position, τον περασμένο Ιούλιο, το 3rd InvestGR Forum 2020 ολοκληρώνεται με ένα διήμερο με πολύ ενδιαφέροντα πάνελ και διακεκριμένους ομιλητές, στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

Στα τέσσερα πάνελ συζήτησης του Οκτωβρίου, θα συμμετάσχουν πολιτικοί, CEOs εταιρειών, πανεπιστημιακοί και ειδικοί, οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα, όπως η υλοποίηση εμβληματικών επενδύσεων, η μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, η εθνική αφήγηση της χώρας και η επανοικοδόμηση της νέας Οικονομίας.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την Public Affairs and Networks και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Στρατηγικοί Εταίροι του InvestGR Forum 2020 είναι οι EY Greece και JTI, ενώ Χορηγοί και Υποστηρικτές είναι οι ABBVIE, BAYER, COCA – COLA, ΕΚΟΜΕ, ENEL GREEN POWER, HELLAS GOLD, HPE, IBI GROUP, INTERAMERICAN, ΑΔΜΗΕ, MIRUM, MSD, OTIS, PFIZER, ACCENSUS, EUROBANK, LIDL, NN.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Ανάπτυξης κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για άμεσες ξένες επενδύσεις

Το Υπουργείο Ανάπτυξης έθεσε σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου για νέα κίνητρα άμεσων ξένων επενδύσεων, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της οικονομίας. Η διαβούλευση διαρκεί έως 16/09/2026.
Ομόλογα και χρήματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο 2,62% διαμορφώθηκε η απόδοση των ετήσιων εντόκων γραμματίων

Με αυξημένο επιτόκιο 2,62% διατέθηκαν τα νέα ετήσια έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου, έναντι 2,41% προηγουμένως. Οι προσφορές έφτασαν τα 919 εκατ. ευρώ, υπερκαλύπτοντας το ζητούμενο ποσό κατά 2,3 φορές.
Αθανάσιος Καββαδάς επιχειρηματίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καββαδάς: «Στηρίζουμε παραγωγούς με σύγχρονες υποδομές και επενδύσεις»

Συνάντηση με παραγωγούς της Δράμας είχε ο υφυπουργός Αθ. Καββαδάς, συζητώντας θέματα κόστους παραγωγής, υποδομών και στήριξης του πρωτογενούς τομέα, με έμφαση στα έργα που ενισχύουν την παραγωγή και μειώνουν το κόστος.