ΓΔ: 2280.09 -1.11% Τζίρος: 305.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο ΕΦΚΑ
Φώτο: ΕΦΚΑ

Παράταση έως 25 Φεβρουαρίου για ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων e-ΕΦΚΑ

Παρατείνεται έως 25 Φεβρουαρίου 2026 η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων e-ΕΦΚΑ για τις μισθολογικές περιόδους Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2025, καθώς και για προηγούμενες περιόδους από το Δημόσιο και τα Ν.Π.Δ.Δ.

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) κοινών επιχειρήσεων, που αφορούν τις μισθολογικές περιόδους Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2025, έως και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026.

Η ίδια προθεσμία, δηλαδή έως τις 25 Φεβρουαρίου 2026, ισχύει και για την υποβολή ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ από το Δημόσιο, τα Ν.Δ.Δ. και λοιπούς φορείς, για την ασφάλιση εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου (Ι.Δ.Α.Χ. - Ι.Δ.Ο.Χ.).

Οι δηλώσεις αυτές αφορούν προηγούμενες μισθολογικές περιόδους και πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά με τη χρήση της νέας γραμμογράφησης της ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων, όπως προβλέπεται στο με αρ. πρωτ. 2120927/16.12.2025 Γενικό Έγγραφο του e-ΕΦΚΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΕΦΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση για ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων e-ΕΦΚΑ

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ παρατείνει έως 17/2/2026 την προθεσμία υποβολής ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων για τις μισθολογικές περιόδους Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2025, λόγω αναγκαίων προσαρμογών στα μηχανογραφικά συστήματα.
λογότυπο ΕΦΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά νέα online υπηρεσία για δηλώσεις αλλαγής στοιχείων ΑΠΔ

Ο e-ΕΦΚΑ διαθέτει νέα διαδικτυακή υπηρεσία για εργοδότες, διευκολύνοντας την τροποποίηση στοιχείων ασφάλισης προσωπικού που έχουν δηλωθεί στις ΑΠΔ. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω taxisnet στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ.