ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο ΣΕΒ
Το λογότυπο του ΣΕΒ σε σύγχρονο μπλε φόντο, σημαντικός φορέας της ελληνικής βιομηχανίας.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του ΣΕΒ

H καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου (μία ημέρα νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη ανακοίνωση) θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, η καθιερωμένη ανοικτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Στόχος η ανάκαμψη της παραγωγικότητας εργασίας στην Ελλάδα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στη ΓΣ του ΣΕΒ για τη σημασία της βιομηχανίας στη νέα ευρωπαϊκή στρατηγική, τονίζοντας την ανάγκη ενιαίου μηχανισμού χρηματοδότησης και στήριξης επενδύσεων στα Δυτικά Βαλκάνια.