ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
erythros stavros proedros byron

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην τελετή μνήμης Πεσόντων Πολέμων του Byron College

Ο Πρόεδρος, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του σε δεκάδες μαθητές από 55 χώρες του κόσμου, αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) σε όλες τις κρίσιμες στιγμές του Έθνους μας.

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού ΣταυρούDr. Αντώνιος Αυγερινός, συνοδευόμενος από κλιμάκιο εθελοντών του Ε.Ε.Σ, συμμετείχε στην «Τελετή Μνήμης Πεσόντων Πολέμων» που διοργάνωσε το British International School in Athens - Byron College, παρουσία όλων των μαθητών του σχολείου.  Συγκεκριμένα, κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Byron College, o Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. και οι εθελόντριες του Τομέα Υγείας κατέθεσαν συμβολικά στεφάνι στη γιορτή του σχολείου,αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες και τις ηρωίδες στρατιωτικούς και εθελοντές που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του σε δεκάδες μαθητές από 55 χώρες του κόσμου, αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του Ε.Ε.Σ. σε όλες τις κρίσιμες στιγμές του Έθνους μας. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αυτοθυσία των νοσηλευτριών του Ε.Ε.Σ. στο Έπος του ‘40, εκφράζοντας την τεράστια ανάγκη οι νέες γενιές να γαλουχηθούν με τις υπέρτατες αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, αξίες που πρεσβεύει και προασπίζεται ο Ε.Ε.Σ. Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα, κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. θα επισκεφθεί το ByronCollege, προκειμένου να παρουσιάσει αναλυτικά στους μαθητές του σχολείου την τεράστια ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και το σύγχρονο, πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί προς την Ελληνική κοινωνία.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

mosquito
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμηλός ο κίνδυνος για τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Κ. Μακεδονία

Από τα πρώτα δεδομένα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα οποία συγκεντρώθηκαν μέχρι χθες, καταγράφηκε μηδενική θετικότητα παρουσίας του ιού του Δυτικού Νείλου σε ακμαία κουνούπια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Υγείας: Έργα ύψους 80.675.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της εξάρτησης

«Έχουμε πάντα ανοιχτή της πόρτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε το πρόβλημα της εξάρτησης, σε κάθε στάδιο αυτής, χωρίς διακρίσεις» ανέφερε ο υφυπουργός κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2025 θα μπει σε πλήρη λειτουργία το δίκτυο τηλεϊατρικής στην Ελλάδα

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ε. Αγαπηδάκη, σημείωσε πως στο δίκτυο τηλεϊατρικής ενσωματώνονται και μια σειρά από wearable συσκευές και μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 3.500 σημεία κατ' οίκον νοσηλείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».