ΓΔ: 1432.53 0.49% Τζίρος: 63.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
sxoleio
Shutterstock

Κλειστά τα σχολεία στη Θάσο λόγω κακοκαιρίας

Οι έντονες βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στη Θάσο με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να αποφασίσει κλείσιμο των σχολείων για την ασφάλεια των μαθητών.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, τα σχολεία στη Θάσο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις) που αναμένονται.

Η μη λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της επικράτειας του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) αποφασίστηκε από τον δήμαρχο του νησιού καθώς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα έντονα καιρικά φαινόμενα «καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς επηρέασαν οι καθαρισμοί των οικοπέδων τις πυρκαγιές στην Αττική

Σε περιοχές που δεν είχαν γίνει δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων καταγράφηκαν στις αυτοψίες καμένες κατοικίες. Από τις 146 κατοικίες που χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλες, το 80% δεν είχε δήλωση καθαρισμού των οικοπέδων τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεξαμενόπλοιο με ελληνική σημαία δέχθηκε επίθεση ανοιχτά της Υεμένης

Το δεξαμενόπλοιο Sounion ανέφερε επίθεση στα ανοιχτά του λιμανιού Χοντέιντα από δύο μικρά σκάφη που είχαν 15 άτομα και μετά από σύντομη ανταλλαγή πυρών απομακρύνθηκαν. Δεν υπάρχουν τραυματίες ή θύματα.