ΓΔ: 2569.82 1.56% Τζίρος: 262.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: Shutterstock

Νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και χαμηλή θερμοκρασία

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις αναμένονται στα κεντρικά και νότια καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς στο Αιγαίο. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, στα κεντρικά και νότια καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο αναμένονται τοπικές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά Στερεάς, Πελοποννήσου και Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιών νεφώσεων.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 7, στη Θεσσαλία από -2 έως 8, στη Ήπειρο από -3 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από 0 έως 9, στη Δυτική Στερεά από 3 έως 11, στην Πελοπόννησο από -1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 7, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 9, στις Κυκλάδες από 2 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 13 και στην Κρήτη από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά καθώς στο Αιγαίο αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετράωρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.
Αεροδρόμιο στο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Άμστερνταμ: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο λόγω θυελλωδών ανέμων

Το αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ ακύρωσε δεκάδες πτήσεις λόγω της καταιγίδας Boelo και των θυελλωδών ανέμων, επηρεάζοντας κυρίως πτήσεις προς ευρωπαϊκές πόλεις όπως Παρίσι, Ρώμη και Δουβλίνο, ενώ υπήρξαν και καθυστερήσεις στις αφίξεις.