ΓΔ: 1432.53 0.49% Τζίρος: 63.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μ. Γλέζου

Σοβαρή αλλά σταθερή λέει το ιατρικό ανακοινωθέν οτι είναι η κατάσταση του Μανώλη Γλέζου που νοσηλεύεται στο ΝΙΜΙΤΣ με αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα.

Σοβαρή αλλά σταθερή είναι η κατάσταση του Μανώλη Γλέζου σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του ΝΙΜΙΤΣ.

Ο Μανώλης Γλέζος νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου αλλά λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Μανώλη Γλέζο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος συνομίλησε μαζί του αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς του.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εντατική εισήχθη σήμερα το πρωί ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος προ ημερών μετέβη στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί, οι γιατροί έκριναν, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ότι ο Μανώλης Γλέζος έπρεπε να εισαχθεί στην Εντατική.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς επηρέασαν οι καθαρισμοί των οικοπέδων τις πυρκαγιές στην Αττική

Σε περιοχές που δεν είχαν γίνει δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων καταγράφηκαν στις αυτοψίες καμένες κατοικίες. Από τις 146 κατοικίες που χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλες, το 80% δεν είχε δήλωση καθαρισμού των οικοπέδων τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεξαμενόπλοιο με ελληνική σημαία δέχθηκε επίθεση ανοιχτά της Υεμένης

Το δεξαμενόπλοιο Sounion ανέφερε επίθεση στα ανοιχτά του λιμανιού Χοντέιντα από δύο μικρά σκάφη που είχαν 15 άτομα και μετά από σύντομη ανταλλαγή πυρών απομακρύνθηκαν. Δεν υπάρχουν τραυματίες ή θύματα.