ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: Shutterstock

Υπ. Μετανάστευσης: Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Ηλεκτρονικό Ραντεβού»

Η πλατφόρμα αφορά ραντεβού για Καταθέσεις Επενδυτών, ραντεβού για Καταθέσεις λοιπών κατηγοριών αδειών διαμονής αρμοδιότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου, ραντεβού για Λήψεις Βιομετρικών Επενδυτών.

Σε λειτουργία βρίσκεται η πλατφόρμα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, για το «Ηλεκτρονικό Ραντεβού». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε από την Πέμπτη, 12/8/2021 και αφορά τις παρακάτω κατηγορίες αδειών διαμονής της Κεντρικής Υπηρεσίας: ραντεβού για Καταθέσεις Επενδυτών (όλες οι κατηγορίες), ραντεβού για Καταθέσεις λοιπών κατηγοριών αδειών διαμονής αρμοδιότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου, ραντεβού για Λήψεις Βιομετρικών Επενδυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την πλατφόρμα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου και του σχετικού link: https://applications.migration.gov.gr/metanasteusi/. Επίσης, έχουν ενεργοποιηθεί οι εξής ηλεκτρονικές υπηρεσίες:

Για όλη την επικράτεια: για την ηλεκτρονική αίτηση άδειας διαμονής για εξαιρετικούς λόγους, για την ψηφιακή Αίτηση Μετάκλησης Πολίτη Τρίτης Χώρας για απασχόληση σε αγροτικές εργασίες και για e-ραντεβού για δέσμευση ημερομηνίας επίδοσης και ανανέωσης άδειας διαμονής. 

Για την Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου: ραντεβού για καταθέσεις επενδυτών, ραντεβού για καταθέσεις λοιπών κατηγοριών αδειών διαμονής αρμοδιότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου και ραντεβού για λήψεις βιομετρικών επενδυτών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάζαρος Τσαβδαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαβδαρίδης: 565.440 ευρώ για δεύτερο πολυμηχάνημα Πολ. Προστασίας Ημαθίας

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 565.440 ευρώ για δεύτερο σύγχρονο πολυμηχάνημα στην ΠΕ Ημαθίας, για κάλυψη έκτακτων αναγκών και ενίσχυση της πολιτικής προστασίας.
Ουρά μεταναστών εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινικά αδικήματα στις δομές επιταχύνουν την απέλαση παράνομων μεταναστών

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο, τα αδικήματα εντός δομών επιδεινώνουν τη θέση των παράνομων μεταναστών, οδηγώντας σε ταχύτερη απόρριψη ασύλου, κράτηση και επίσπευση διαδικασιών απέλασης.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Πλεύρη - Ιερώνυμου για κοινές δράσεις στήριξης ευάλωτων ομάδων

Ο Θάνος Πλεύρης και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συζήτησαν τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας Κράτους και Εκκλησίας, με επίκεντρο τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων μέσω της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ».