ΓΔ: 2587.93 -2.11% Τζίρος: 333.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φωτο: ΑΠΕ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Χαρδαλιάς, εξήλθε σε άριστη κατάσταση

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγία Όλγα αναφέρει ότι υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων παραμένει ασυμπτωματικός και αιμοδυναμικά σταθερός.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγίο Όλγα, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Δευτέρα, έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εξήλθε σε άριστη κατάσταση και έλαβε οδηγίες να παραμείνει για λίγες ημέρες στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Αγία Όλγα αναφέρει:

«Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος της Αττικής ο 12μηνος τουρισμός και αύξηση εσόδων

Η νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής στοχεύει σε αύξηση της παραμονής των επισκεπτών, ανάδειξη της Αττικής ως πολυδιάστατου προορισμού και διάχυση των οφελών σε όλη την Περιφέρεια, ανεβάζοντας και τα τουριστικά έσοδα.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Καλαφάτης: Η καινοτομία δημιουργεί πλούτο για όλη την κοινωνία

Ο Σταύρος Καλαφάτης παρουσίασε τη στρατηγική για Έρευνα, Καινοτομία και τεχνολογικό μετασχηματισμό στη χώρα, τονίζοντας τη σημασία τους για ανάπτυξη, ανθεκτικότητα και αντιμετώπιση του brain drain, στο συνέδριο «Clusters Meet Regions».
Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Χαρδαλιάς ακύρωσε τη συμμετοχή του στη ΔΕΘ λόγω της τραγωδίας στην Τανάγρα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ακύρωσε όλες του τις σημερινές δραστηριότητες στη ΔΕΘ, σε ένδειξη πένθους για τους δύο Ιπτάμενους που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το F-4 Phantom, δηλώνοντας βαθιά συγκίνηση και ανασύροντας δύσκολες μνήμες.
Δεξαμενές καθίζησης νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογραφή σύμβασης για το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Παιανίας

Υπογράφηκε σύμβαση 13,4 εκατ. ευρώ για έργο εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Παιανία, καλύπτοντας 2.900 στρέμματα. Η ολοκλήρωσή του αναμένεται σε 30 μήνες, παρουσίαση έγινε σε ειδική τελετή στο μουσείο Βορρέ.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρένα Δούρου: Το "Σχέδιο" ανακυκλώνει αποτυχία και σπατάλη

Η Ρένα Δούρου, πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άσκησε έντονη κριτική στο νέο Σχέδιο Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αττικής, κάνοντας λόγο για αποτυχία κυβέρνησης και διαχείριση δημοσίου χρήματος σε αδιέξοδο.