ΓΔ: 2657.05 -0.75% Τζίρος: 258.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κίνηση αυτοκινήτων Αθήνα
Σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση σε δρόμο της Αθήνας με πολλά αυτοκίνητα και ταξί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Κίνας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, καθώς και στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, καθώς και στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ. Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φράγμα Gezhouba Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Διώρυγα Πινγκλού: Έναρξη λειτουργίας στην Κίνα τον Σεπτέμβριο

Η διώρυγα Πινγκλού στη Γκουανσί Τσουάνγκ της Κίνας έλαβε έγκριση ολοκλήρωσης και αναμένεται να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο. Αποτελεί βασικό έργο για τη διασύνδεση της Κίνας με την ASEAN και διεθνείς αγορές, με μήκος 134,2 χλμ.
Αντλία καυσίμου πρατηρίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση επιδότησης πετρελαίου κίνησης και για τον Σεπτέμβριο

Παρατείνεται για Σεπτέμβριο η επιδότηση του πετρελαίου κίνησης, 10 λεπτά/λίτρο, με κόστος 30 εκατ. ευρώ. Από τον Απρίλιο το συνολικό κόστος φτάνει τα 211 εκατ. ευρώ, με στόχο τη συγκράτηση των τιμών και της επιβάρυνσης σε καύσιμα και εφοδιαστική αλυσίδα.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: 100% τηλεδιοίκηση Αθήνα–Θεσσαλονίκη από αυτή την εβδομάδα

Ο Κ. Κυρανάκης ανακοίνωσε την έγκαιρη ολοκλήρωση της αποκατάστασης των συστημάτων ασφαλείας στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και την πλήρη ενεργοποίηση της τηλεδιοίκησης και του συστήματος ETCS, όπως είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση.
Αεροδρόμιο Ηρακλείου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηράκλειο: Ρεκόρ επιβατών φέτος στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» σημείωσε ρεκόρ επιβατών με 68.818 ταξιδιώτες την 1η Αυγούστου και 406 κινήσεις αεροσκαφών στις 2 Αυγούστου, ενώ η κίνηση Αυγούστου αυξήθηκε κατά 3,1% με 1,38 εκατ. επιβάτες.
Κτίριο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο Μανώλης Μπελιμπασάκης στη Θεσσαλονίκη

Το νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ ορίστηκε με πρόεδρο τον Μανώλη Μπελιμπασάκη. Τα μέλη εκλέχθηκαν σε γενική συνέλευση και καλούνται να αναβαθμίσουν τη συγκοινωνία της πόλης, οδηγώντας τον Οργανισμό στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.
Σταθμός Μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέο Μετρό και δηλώσεις Κ. Γκιουλέκα και εταιρειών

Ο Κ. Γκιουλέκας τόνισε στην τελετή παράδοσης της επέκτασης του Μετρό προς Καλαμαριά ότι η Θεσσαλονίκη αλλάζει σελίδα με μεγάλα έργα και αξιοπιστία, υπογραμμίζοντας τη σημασία του Μετρό για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.