ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:21:36 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bus
Pixabay

Ποιες ώρες θα «τραβήξουν χειρόφρενο» σήμερα τα τρόλει

Χωρίς τρόλει για τέσσερις ώρες θα μείνει η πρωτεύουσα καθώς θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων όπου θα συζητήσουν θέματα του κλάδου και το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Χωρίς τρόλει για τέσσερις ώρες θα μείνει η Αθήνα εξαιτίας της πραγματοποίησης γενικής συνέλευσης του σωματείου εργαζομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα, ώστε να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αλλά και το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Στις 11 ακριβώς θα ξεκινήσουν τα τελευταία δρομολόγια πριν «τραβήξουν χειρόφρενο», με την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας των δρομολογίων των τρόλεϊ, να αναμένεται σταδιακά ως τις 5 το απόγευμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσω αντιδρόμησης η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο

Ένα τμήμα της παραμένει κλειστό αφού είναι σε εξέλιξη εργασίες κατεδάφισης της αερογέφυρας που υπέστη σημαντικές ζημιές μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ μετά την ανατροπή βυτιοφόρου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων στη Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι

Συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής σημειώθηκαν 34 τροχαία εκ των οποίων τα 9 θανατηφόρα.