ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kathariotia-athina-dimos athinaion
Φώτο: Δήμος Αθηναίων

Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας του δήμου Αθηναίων στο Κουκάκι

Μεγάλη ομάδα ανθρώπων της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης με περισσότερα από 20 οχήματα σάρωσαν την ευρύτερη περιοχή στο Κουκάκι.

Σε δρόμους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους και άλλα σημεία στην 1η Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στο Κουκάκι επικεντρώθηκε από νωρίς το πρωί σήμερα, η μεγάλη δράση καθαριότητας-απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων, που σχεδόν ένα χρόνο τώρα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης με περισσότερα από 20 οχήματα (μικρά και μεγάλα πλυστικά, σάρωθρα και δυο δεκάτονες υδροφόρες με μπεκ) σάρωσαν την ευρύτερη περιοχή στο Κουκάκι. Σκούπισαν, καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν, σε μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να γίνει με την ίδια επιτυχία και με το ίδιο αριθμό μέσων, σε εργάσιμη ημέρα, λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας από τον Δήμο Αθηναίων οι οποίες πλέον έχουν ενταχθεί στο τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές της Αθήνας.

Το αποτέλεσμα μετά από κάθε τέτοια επιχείρηση είναι δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες και άλλα σημεία σε ολόκληρες γειτονιές να είναι πιο καθαρά και με την απολύμανση που γίνεται, πιο ασφαλή υγειονομικά για κατοίκους και επισκέπτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

STE, Symvoulio Epikrateias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαίωση του Δήμου Αθηναίων από το ΣτΕ για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων

Για μια ακόμη φορά, το ΣτΕ όχι μόνο επιβεβαιώνει τη νομολογία του στην οποία συμμορφώνεται ο Δήμος Αθηναίων, αλλά επιπλέον δικαιώνει τη θέση της δημοτικής αρχής για την ανάγκη αποτροπής της υπερδόμησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον δήμο Αθηναίων λόγω κινδύνου πυρκαγιών

Η δημοτική Αρχή με ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν, να επικοινωνούν με το 1595, το οποίο είναι σε 24ωρη λειτουργία.
sxoleio, sxoleia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά όλα τα δημοτικά σχολεία στον δήμο Αθηναίων λόγω καύσωνα

Επίσης λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών την Τετάρτη 12/6 και την Πέμπτη 13/6, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αθηναίων, καθώς και η κεντρική υπηρεσία θα λειτουργήσουν από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
KAYSONAS, ZESTI, KALOKAIRI, VOULI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτα μέτρα από τον δήμο Αθηναίων λόγω καύσωνα, οι κλιματιζόμενοι χώροι

Τα μέτρα που παίρνει ο δήμος Αθηναίων για τις ημέρες του καύσωνα. Πού θα λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι. Περιπολίες σε άλση και λόφους. Επικοινωνία με 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης.