ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: ΑΠΕ

Ένας τραυματίας από ανατίναξη ΑΤΜ στη Βουλιαγμένης

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στη Γλυφάδα και εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους μία κασετίνα με άγνωστο χρηματικό ποσό. Από την έκρηξη τραυματίστηκε υπάλληλος εταιρείας security.

Αναστάτωση δημιουργήθηκε τα ξημερώματα στην Γλυφάδα, όταν τέσσερις άγνωστοι δράστες ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ και διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες με εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθέτησαν στο ΑΤΜ, που βρίσκεται σε προαύλιο χώρο εμπορικού κέντρου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη στις 04:00. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν όσα χρήματα μπόρεσαν και εξαφανίστηκαν.

Κοντά στο σημείο βρισκόταν ένας υπάλληλος εταιρείας security, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο και να καλυφθεί.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα αστυνομικός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο ατόμων για ληστεία και απόπειρα στη Θεσσαλονίκη

Δύο πρόσφατα περιστατικά ληστείας σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με άμεσες συλλήψεις υπόπτων από την αστυνομία, καθώς οι δράστες άσκησαν βία για να κλέψουν κινητό, τσάντα και αλυσίδα από περαστικούς.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη τριών διακινητών παράτυπων μεταναστών

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν στον Έβρο, καθώς προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 12 μη νόμιμους μετανάστες, σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις της αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με τη συνδρομή της Frontex.
Τοπίο του Λονδίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σύγκρουση πλωτού στη γέφυρα Γουεστμίνστερ

Πέντε Βρετανοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν πλωτό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συγκρούστηκε με τη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ. Ορισμένοι έπεσαν στο νερό αλλά διασώθηκαν άμεσα. Νοσηλεύονται και αναμένεται ενημέρωση για την κατάστασή τους.