ΓΔ: 1433.6 0.07% Τζίρος: 47.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:12:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αγώνας δρόμου για την ενίσχυση της Ανοιχτής Πόρτας

Αγώνας δρόμου με κοινωνικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί στην Αργυρούπολη την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με τα έσοδα να διατείθενται για την θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Ένας διαφορετικός αγώνας ζωής θα διεξαχθεί στην Αργυρούπολη καθώς η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει αγώνα δρόμου με τίτλο: «Open Door Run», σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

To «Open Door Run», θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.30 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800μ. για παιδιά. Στην διαδρομή του 1 χλμ, η συμμετοχή παιδιών και ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το link στο myrace.gr

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε: το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, ώρες 12:00-16:00, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης, οδό: Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 08:00-09:00, στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, οδό: Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ, www.eps-ath.gr Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η κορυφαία αθλητική εταιρεία adidas. Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη σε 240 νήπια, παιδιά, εφήβους και ενηλίκες. Ως πρωτοπόρος στον τομέα της εγκεφαλικής παράλυσης, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών αποβλέπει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν η άγνοια και η προκατάληψη, στη στήριξη γονέων και οικογενειών, στην μετεκπαίδευση στελεχών, στην ενημέρωση της κοινής γνώμης και στην ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ploio-Ship
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό προστασία το ελληνικό πλοίο που δέχθηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα

H Delta Tankers ανέφερε ότι υπάρχουν σχέδια για τη μεταφορά του πλοίου σε έναν ασφαλέστερο προορισμό -λιμάνι, όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρης αξιολόγηση των ζημιών που έχουν προκληθεί.
Chistos Staikouras
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Σήμερα οι υπογραφές για 300 νέα λεωφορεία στην Αττική

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, μέχρι το 2025 ο στόλος των λεωφορείων θα έχει ενισχυθεί με 950 νέα οχήματα. Την Δευτέρα ξεκινάει η κυκλοφορία 211 νέων λεωφορείων σε Ανατολική και Δυτική Αττική.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς επηρέασαν οι καθαρισμοί των οικοπέδων τις πυρκαγιές στην Αττική

Σε περιοχές που δεν είχαν γίνει δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων καταγράφηκαν στις αυτοψίες καμένες κατοικίες. Από τις 146 κατοικίες που χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλες, το 80% δεν είχε δήλωση καθαρισμού των οικοπέδων τους.