ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:00:10
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος κατηγορείται για υπεξαίρεση 123.000€ από πρατήριο

Ένας 23χρονος κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε σταδιακά 123.000 ευρώ από το ταμείο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά, όπου εργαζόταν, σε διάστημα επτά μηνών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία μετά από αστυνομική έρευνα.

Ένας 23χρονος φέρεται να υπεξαίρεσε σταδιακά το ποσό των 123.000 ευρώ από το ταμείο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αστυνομικής έρευνας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα των αρχών και σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς.

Η υπεξαίρεση φέρεται να διαπράχθηκε σε διάστημα επτά μηνών, από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιλκίς: Εντοπίστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στο Κιλκίς, με λεία 24.000 ευρώ και κοσμήματα. Σχηματίστηκε δικογραφία για δύο άνδρες, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση της συνεργού και πιθανή εμπλοκή σε άλλες υποθέσεις.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πούλησε ψεύτικα χρυσαφικά για 2.200€ και ξαναπήγε με νέο κόσμημα

Συνελήφθη 62χρονος Κροάτης στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, όταν προσπάθησε να πουλήσει ψεύτικα χρυσαφικά σε κατάστημα αγοράς χρυσού. Είχε ήδη εξαπατήσει τον ιδιοκτήτη με κάλπικες αλυσίδες και σκουλαρίκια αξίας 2.200 ευρώ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβολή στη δίκη 33χρονου για επικίνδυνη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη

Αναβλήθηκε η δίκη του 33χρονου για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια, με άρση κράτησης μετά από αίτημά του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κατηγορεί αστυνομικούς, σε βάρος των οποίων διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο 23χρονος Σέρβος συναινεί στην έκδοσή του για ληστεία crypto

Ο 23χρονος Σέρβος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη συναίνεσε στην έκδοσή του στη Σερβία, όπου κατηγορείται για ληστεία κρυπτονομισμάτων αξίας άνω των 50.000 ευρώ, πράξη που φέρεται να έγινε με συνεργούς στο Βελιγράδι το 2025.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης ο Σέρβος κατηγορούμενος για ληστεία crypto

Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης παραπέμπεται 23χρονος Σέρβος, που συνελήφθη στη νέα παραλία λόγω διεθνούς εντάλματος για ληστεία 6 εκατ. δηναρίων σε κρυπτονομίσματα το 2025 στο Βελιγράδι. Η σύλληψη έγινε σε κατάστημα εστίασης.