ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:21:55
Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
Φωτισμένο κτίριο των φυλακών Κορυδαλλού τη νύχτα, με εμφανή τα παράθυρα κελιών.

Σε προστατευόμενο χώρο Κορυδαλλού οι γιατροί για τον θάνατο Μαζωνάκη

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη θα κρατούνται σε απομονωμένους και ασφαλείς χώρους στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη θα κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια και η ομαλή λειτουργία των φυλακών όσο και η ακεραιότητα των ίδιων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, η γυναίκα θα παραμείνει μόνη της σε κελί στη γυναικεία πτέρυγα του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού.

Αντίστοιχα, ο άνδρας θα κρατηθεί σε ειδικό χώρο στις αντρικές φυλακές, απομακρυσμένο από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ώστε να μην υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε αυτόν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι δύο γιατροί που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη μεταγωγή τους να γίνεται νωρίς το πρωί, πρώτα της γυναίκας και έπειτα του συζύγου της.
Κελί φυλακής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Γιατί προφυλακίστηκαν οι δύο γιατροί

Στο σκεπτικό της απόφασης για προφυλάκιση των δύο γιατρών αναφέρονται πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και προσπάθειες συγκάλυψης, όπως παράνομες επεμβάσεις χωρίς άδεια και επαρκή έλεγχο.
Άρειος Πάγος πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσφυγή υπεράσπισης για την προσωρινή κράτηση στη δίκη Μαζωνάκη

Ο συνήγορος των δύο γιατρών κατηγορούμενων για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, θα προσφύγει άμεσα κατά του εντάλματος προσωρινής τους κράτησης, κάνοντας λόγο για παραβίαση των δικονομικών τους δικαιωμάτων.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή οι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

Στον 32ο τακτικό ανακριτή απολογούνται οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο προφυλάκισης και ισόβιας κάθειρξης.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Αύριο οι απολογίες των δύο γιατρών για τον θάνατό του

Αύριο το πρωί οι δύο γιατροί θα απολογηθούν για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, μετά την αναβάθμιση των κατηγοριών έπειτα από νέα στοιχεία που κατέθεσαν οι αρχές.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.