ΓΔ: 2603.34 -0.39% Τζίρος: 180.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Μεσσηνία: 60χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς αισθήσεις από τρακτέρ

Ένας 60χρονος άνδρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του όταν καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες και ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε άνδρας ηλικίας 60 ετών, ο οποίος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε για το περιστατικό περίπου στις 22:30, κινητοποιώντας άμεσα έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 60χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τις αρχές να διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρούμεν Ράντεφ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ράντεφ: Ευκαιρίες επενδύσεων στη Βουλγαρία με Κινέζο ΥΠΕΞ

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, ανέδειξε τις επενδυτικές ευκαιρίες της χώρας σε ηλεκτρικά οχήματα, ενέργεια, γεωργία και τεχνολογία, κατά τη συνάντησή του με τον Κινέζο ΥΠΕΞ, εκφράζοντας προσδοκίες για ενίσχυση των σχέσεων.
Πρόβατα σε λιβάδι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μυτιλήνη: Το πρόβειο μαλλί αποκτά νέα χρήση ως υποπροϊόν της κτηνοτροφίας

Το πρόβειο μαλλί, ανεκμετάλλευτη πρώτη ύλη για τη Λέσβο, βρίσκεται στο επίκεντρο διήμερης εκδήλωσης στις 26-27/10 στη Μυτιλήνη. Στόχος η ανάδειξη προοπτικών και λύσεων για βιώσιμη αξιοποίησή του μέσω καινοτομίας και συνεργασιών.
Μασούντ Πεζεσκεγιάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Έτοιμη για διάλογο η Τεχεράνη, δεν επιδιώκει πυρηνικά όπλα

Ο Ιρανός πρόεδρος Πεζεσκιάν αρνήθηκε ότι η Τεχεράνη επιδιώκει πυρηνικά όπλα, ζήτησε διάλογο και στενότερες σχέσεις με τη Γεωργία και καταδίκασε τις αμερικανικές κυρώσεις, σε συνομιλίες με τον Γεωργιανό πρωθυπουργό στη σύνοδο του ΟΗΕ.
Ξηρασία σε αμπελώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστρία: Μειώθηκε σημαντικά η παραγωγή φρούτων-λαχανικών λόγω ξηρασίας

Φέτος η συγκομιδή φρούτων και λαχανικών στην Αυστρία μειώθηκε έως 40% λόγω ζέστης και ξηρασίας, ενώ σε κρεμμύδια και καρότα η πτώση φτάνει το 25%. Στα μήλα, αναμένεται μείωση 35%, σύμφωνα με το Γεωργικό Επιμελητήριο.
Μανώλης Κεφαλογιάννης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κεφαλογιάννης: 93 δισ. αύξηση στην ΚΑΠ για ενίσχυση των αγροτών

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ζήτησε από την Κομισιόν να αυξηθούν τα κονδύλια της ΚΑΠ 2028-2034 κατά 93 δισ. ευρώ, προτείνοντας να δεσμευτούν 45 δισ. για τον αγροτικό τομέα και 48 δισ. για αγροτική ανάπτυξη μέσω του Πυλώνα ΙΙ.