ΓΔ: 1431.88 0.62% Τζίρος: 95.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ματαιώνεται η διοργάνωση της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2020

Η εταιρεία αναφέρει ότι εστιάζει τις προετοιμασίες της για τα επόμενα Ποσειδώνια, τον Ιούνιο του 2022.

Ματαιώνεται η διοργάνωση της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2020, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo τον φετινό Ιούνιο και στη συνέχεια αναβλήθηκε για τις 26 έως 30 Οκτωβρίου 2020.

«Σε αυτή τη δύσκολη απόφαση καταλήξαμε έπειτα από εκτεταμένη διαβούλευση με πολλούς εκθέτες και με μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας, αφού αξιολογήσαμε την παρούσα κατάσταση της πανδημίας Covid-19 σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο» αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία. «Η ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές και η αδυναμία να προβλέψουμε με ακρίβεια την πορεία της πανδημίας τους επόμενους μήνες, εντείνουν την αβεβαιότητα που επικρατεί διεθνώς και μας φέρνουν αντιμέτωπους με προκλήσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μας».

Προσθέτει επίσης ότι «οι έκτακτες διαδικασίες που ισχύουν για τις διεθνείς μετακινήσεις και μεταφορές και οι οποίες επαναξιολογούνται συνεχώς, θέτουν σημαντικούς περιορισμούς στους εκθέτες και τους επισκέπτες μας από το εξωτερικό, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα».

Η εταιρεία αναφέρει ότι εστιάζει τις προετοιμασίες της για τα επόμενα Ποσειδώνια, τον Ιούνιο του 2022, με αισιοδοξία ότι θα έχει τεθεί υπό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο η πανδημία Covid-19.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

fwtia-pyrkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάνε άμεσα οι εργασίες για δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στην Εύβοια

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προχωρούν τα έργα αποκατάστασης και δενδροφύτευσης στην Εύβοια, ενώ έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των δασών και του δασικού οδικού δικτύου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ε. Αγαπηδάκη: Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την «ευλογιά των πιθήκων»

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, η μετάδοση της ασθένειας από άνθρωπο σε άνθρωπο γίνεται κυρίως μέσω της επαφής με δερματικές βλάβες/σωματικά υγρά του πάσχοντος και μετά από παρατεταμένη στενή επαφή σε μικρή απόσταση.
fwtia-varympompi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες περιοχές της χώρας υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.