ΓΔ: 1431.88 0.62% Τζίρος: 95.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 8,1 εκατ. ευρώ σε 6.925 δικαιούχους

Οι πληρωμές αφορούν την πρόωρη συνταξιοδότηση καθώς και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις και βιολογικά (γεωργία - κτηνοτροφία).

Το συνολικό ποσόν των 8,1 εκατ. ευρώ κατέβαλε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων. Συγκεκριμένα, από τις 9/7/2020 έως τις 17/7/2020 ο ΟΠΕΚΕΠΕ κατέβαλε σε 6.925 δικαιούχους το ποσό των 8.135.017 ευρώ.

Μεταξύ άλλων οι πληρωμές αφορούν την πρόωρη συνταξιοδότηση καθώς και ανειλημμένες υποχρεώσεις σε δασώσεις και βιολογικά (γεωργία - κτηνοτροφία).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

fwtia-pyrkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάνε άμεσα οι εργασίες για δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στην Εύβοια

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προχωρούν τα έργα αποκατάστασης και δενδροφύτευσης στην Εύβοια, ενώ έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των δασών και του δασικού οδικού δικτύου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ε. Αγαπηδάκη: Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την «ευλογιά των πιθήκων»

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, η μετάδοση της ασθένειας από άνθρωπο σε άνθρωπο γίνεται κυρίως μέσω της επαφής με δερματικές βλάβες/σωματικά υγρά του πάσχοντος και μετά από παρατεταμένη στενή επαφή σε μικρή απόσταση.
fwtia-varympompi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες περιοχές της χώρας υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.