ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φυλακές Νιγρίτας

Ναρκωτικά, σιδηρολοστοί, αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έρευνα στον Κορυδαλλό

Για τα ευρήματα ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού.

Σε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, χθες (Παρασκευή) το βράδυ, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και την Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, ναρκωτικά, σιδηρολοστοί, αυτοσχέδια μαχαίρια, σουβλιά και κινητά τηλέφωνα.

Ειδικότερα, βρέθηκαν: Δεκαπέντε σιδηρολοστοί και ξύλινα ρόπαλα, 5 αυτοσχέδια μαχαίρια και αυτοσχέδιο κατσαβίδι, 2 σουβλιά και 6 λάμες, 5,3 γραμμ. χασίς, 2 κουτιά ψυχοφάρμακα και ποσότητα τεμαχισμένων ψυχοφαρμάκων, 16 κινητά τηλέφωνα, 21 φορτιστές και 13 handsfree, 7 USB και καλώδια, κάρτα SIM και κάρτα SMARTPAY, 11 τράπουλες, 6 ζάρια και 45 ευρώ, 3 τρυπάνια, χαρτοκόπτης και αυτοσχέδιος ξύλινος μπαλτάς, 5 πιρούνια, ψαλίδι, 2 λάμες νυχιών και νυχοκόπτης, σκληρός δίσκος, ηλεκτρονικό τσιγάρο και αυτοσχέδια μηχανή TATTOO, 15 βίδες, 6 κλειδιά και λουκέτο, 7 αυτοσχέδιοι καθρέπτες παρακολούθησης, 2 μπουκάλια με άγνωστη ουσία και διαβατήριο γεωργιανών Αρχών.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού. Σημειώνεται, επίσης, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταραχές στο Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Χαμηλή συμμετοχή και λίγα επεισόδια στις διαδηλώσεις στη Γαλλία

Μειωμένη ήταν η συμμετοχή στις σημερινές διαδηλώσεις κατά του υψηλού κόστους ζωής, με λιγότερους διαδηλωτές σε σύγκριση με τα προηγούμενα Σάββατα και τη μεγάλη κινητοποίηση της Πέμπτης τόσο στο Παρίσι όσο και συνολικά στη Γαλλία.
Πολωνία, αστυνομία
ΔΙΕΘΝΗ

Έξι νεκροί από επίθεση ενόπλου σε τουριστικό κέντρο της Κρακοβίας

Έξι νεκροί και 15 τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης ενόπλου που άνοιξε πυρ από το αυτοκίνητό του στην κεντρική πλατεία της Κρακοβίας, σύμφωνα με τις αρχές. Θύματα ανάμεσα σε περαστικούς, με τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες νεκρούς.
Πολωνία, αστυνομία
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλος σκότωσε 5 και τραυμάτισε 10 σε επίθεση στην Κρακοβία

Στην Κρακοβία, άνδρας άνοιξε πυρ μέσα από το αυτοκίνητό του στο τουριστικό κέντρο της πόλης, σκοτώνοντας πέντε και τραυματίζοντας τουλάχιστον δέκα άτομα. Η αστυνομία και διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο.
Πολωνία, αστυνομία
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί και πάνω από δέκα τραυματίες σε πυροβολισμούς στην Κρακοβία

Πέντε νεκροί και πάνω από δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς κοντά στην κεντρική πλατεία αγοράς της Κρακοβίας. Ο δράστης συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει και δεν αναζητούνται άλλοι ύποπτοι.
Αυτοκίνητο αστυνομίας Πολωνίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς στην Κρακοβία

Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες είναι ο απολογισμός πυροβολισμών κοντά στην κεντρική πλατεία αγοράς της Κρακοβίας. Ο ύποπτος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει και δεν υπάρχουν άλλοι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία για απάτη και αυθαίρετη δόμηση στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δικογραφία για απάτη, ψευδείς δηλώσεις και αυθαίρετη δόμηση σχηματίστηκε για 60 άτομα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, για υποθέσεις της τελευταίας 5ετίας που αφορούν παράνομες τακτοποιήσεις ακινήτων και ψευδείς βεβαιώσεις ημερομηνίας δόμησης.