ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Τραγικό τροχαίο στη Ρόδο: 28χρονος οδηγός μηχανής νεκρός

Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Ρόδου-Καλλιθέας: 28χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή του εξετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στη Ρόδο για δουλειά σε τουριστική επιχείρηση.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου - Καλλιθέας, με θύμα έναν 28χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο νεαρός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 28χρονος είχε μεταβεί στη Ρόδο για εργασία και απασχολούνταν σε τουριστική επιχείρηση του νησιού.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου, οι οποίοι διενεργούν την προανάκριση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματισμός οδηγού IΧ μετά από σύγκρουση με πυροσβεστικό στην Κασσάνδρα

Σοβαρά τραυματίστηκε 20χρονος Αλβανός σε τροχαίο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όταν το αυτοκίνητό του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αστικό λεωφορείο παρέσυρε νεαρή γυναίκα

Στις 06:25 στο Ωραιόκαστρο, αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης παρέσυρε 24χρονη που διέσχιζε κάθετα την οδό Κομνηνών εκτός διάβασης. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σύγκρουση αυτοκινήτου δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: 77χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πρόσκρουση και εγκλωβισμό

77χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στη Ρόδο όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του στην Κρητηνία. Απεγκλωβίστηκε από Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, όμως στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα διεξάγει η Αστυνομία.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίχρονη σοβαρά τραυματισμένη από παράσυρση αυτοκινήτου στο Μενίδι

Τρίχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Τρίτης στο Μενίδι, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 31χρονος. Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιεράπετρα: 75χρονος τραυματίας σε τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου στον δρόμο Ιεράπετρας-Βιάννου στο Λασίθι, με σύγκρουση δύο οχημάτων και σοβαρό τραυματισμό ενός 75χρονου. Ο άνδρας διακομίστηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο. Ερευνώνται τα αίτια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με πεζό στη Ν. Μουδανιών-Κασσάνδρας

49χρονος πεζός σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 70χρονος, στην επαρχιακή οδό Ν. Μουδανίων-Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Το δυστύχημα έγινε στις 4.20 μ.μ. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Μουδανίων.