ΓΔ: 2614.44 0.29% Τζίρος: 307.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας

Σύλληψη δύο νεαρών στη Ρόδο για παραλαβή δέματος με ακατέργαστη κάνναβη

Ένα ζευγάρι 22 και 23 ετών συνελήφθη στη Ρόδο, όταν προσπάθησε να παραλάβει δέμα με 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης από μεταφορική. Ο άνδρας αρχικά διέφυγε αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα. Παρουσιάζονται στη δικαιοσύνη.

Στη Ρόδο, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού, ηλικίας 22 και 23 ετών, το βράδυ της Πέμπτης, μετά την παραλαβή δέματος που περιείχε 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης από μεταφορική εταιρεία.

Η 22χρονη συνελήφθη τη στιγμή της παραλαβής, ενώ ο 23χρονος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, διέφυγε προσωρινά. Ωστόσο, μετά από σύντομη καταδίωξη διάρκειας περίπου μισής ώρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος των δύο νεαρών ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα Χανιά

Στα Χανιά συνελήφθη ημεδαπός για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πάνω από 12 κιλά κάνναβης και σχεδόν κιλό κοκαΐνης, διακινούμενα μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο 23χρονων στη Μύκονο με 4,6 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Δύο 23χρονοι, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν στη Μύκονο για διακίνηση ναρκωτικών. Κατηγορούνται ότι δρούσαν από τα μέσα Ιουλίου, χρησιμοποιώντας δίκυκλα και αποθήκευαν τις ουσίες σε κατοικία στο νησί.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις σε Μαρούσι και Χίο για αμέλεια σε θέματα πυροπροστασίας

Δύο άτομα συνελήφθησαν σε Μαρούσι και Χίο για παραβάσεις πυροπροστασίας και πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια. Ένας εξ αυτών είχε ανάψει φωτιά δίπλα σε δάσος. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο κατόπιν άμεσης κινητοποίησης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος-Ροδόπη: Συνελήφθησαν δύο για διακίνηση μεταναστών

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν σε Έβρο και Ροδόπη για διακίνηση μεταναστών χωρίς έγγραφα. Μετέφεραν παράνομα συνολικά 15 άτομα σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Κατασχέθηκαν οχήματα και κινητά, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στον Δήμο Κισσάμου, Χανίων, για πέντε κλοπές από επιχειρήσεις με τη μέθοδο απασχόλησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες. Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη Έλληνα στα Χανιά για υπόθεση ναρκωτικών

Στα Χανιά συνελήφθη 52χρονος, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι του 150 γραμμάρια κάνναβης και τρία δενδρύλλια κάνναβης στη φάση ανάπτυξης. Οι Αρχές συνεχίζουν τις δράσεις κατά των ναρκωτικών.