ΓΔ: 2614.44 0.29% Τζίρος: 307.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικός σε διαδήλωση
Αστυνομικός με ασπίδα στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Ηράκλειο: Δευτέρα η απολογία 54χρονου και συζύγου, άσκηση διώξεων

Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα το μεσημέρι έλαβαν ο 54χρονος που πυροβόλησε στον 21χρονο στην Αμμουδάρα και η 56χρονη σύζυγός του. Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία, συνέργεια και οπλοχρησία.

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι έλαβαν ο 54χρονος που πυροβόλησε τον 21χρονο στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο και η 56χρονη σύζυγός του. Εισαγγελέας και ανακρίτρια μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές ποινικές διώξεις και να δοθεί η προθεσμία.

Σε βάρος του 54χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η σύζυγός του διώκεται για συνέργεια. Παράλληλα, ασκήθηκαν διώξεις για διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, καθώς και για οπλοχρησία σε βάρος του 54χρονου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στον Δήμο Κισσάμου, Χανίων, για πέντε κλοπές από επιχειρήσεις με τη μέθοδο απασχόλησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες. Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.
Marfin επέτειος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπρησμός Marfin: Προθεσμία για απολογία έλαβε η 46χρονη

Η 46χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της Marfin οδηγήθηκε στον ανακριτή με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έλαβε προθεσμία για απολογία στις 11 Αυγούστου, ενώ αλληλέγγυοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της έξω από τα δικαστήρια.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα για διασυνδέσεις άνω των 100 αστυνομικών με καρτέλ ναρκωτικών

Στην Κόστα Ρίκα, έρευνα διεξάγεται εις βάρος άνω των 100 αστυνομικών που φέρονται να συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, μετά από σχετική έκθεση. Η πρόεδρος Φερνάντες διαβεβαίωσε ότι η διαφθορά δεν θα γίνει ανεκτή στην αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη φυγόποινου στη Θεσσαλονίκη για καταδίκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Συνελήφθη 51χρονος φυγόποινος στη Θεσσαλονίκη, καταδικασμένος σε κάθειρξη 6 ετών και 1 μηνός για θανατηφόρο τροχαίο υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς δίπλωμα, μετά από απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος Τούρκος πλοιοκτήτης για υπόθεση κοκαΐνης στη Μυτιλήνη

Ο Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου διέταξε την προφυλάκιση Τούρκου πλοιοκτήτη που συνελήφθη στη Μυτιλήνη για διακίνηση άνω των δύο τόνων κοκαΐνης. Ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων για ξυλοδαρμό υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, ξυλοκόπησαν με σιδερολοστούς νεαρό υπάλληλο ψιλικατζίδικου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης λόγω προσωπικών διαφορών. Η ΔΙ.ΑΣ. τους συνέλαβε. Ο τραυματίας νοσηλεύεται με πρώτες βοήθειες.